To je to što me zanima!

Celzijus o zarukama: Nemojte mi čestitati! Prsten dugo nosim

Ovo nije zaručnički prsten i nema nikakvu simboliku, nema nikakvo emotivno značenje i mogli ste ga vidjeti već milijun puta, što na storyjima, što na objavama, rekla je u videu
Vidi originalni članak

Nakon što je zaintrigirala javnost prstenom koji izgleda kao zaručnički, Nives Celzijus (38) oglasila se na Instagramu te je otkrila o čemu je zapravo riječ.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jučer sam radila cijeli dan i nisam imala vremena čitati novinske članke, samo je u nekom trenutku krenula navala čestitki pa da bih spriječila daljnje čestitarenje, nisam zaručena, ovo nije zaručnički prsten i nema nikakvu simboliku, nema nikakvo emotivno značenje, imam ga već 20 godina i mogli ste ga vidjeti već milijun puta, što na storyjima, što na objavama, samo se morate malo fokusirati i na neke druge stvari - objasnila je u videu.

Prije toga je 'opalila' selfie, a opisom fotografije također je demantirala zaruke.

NOVA LJUBAV? Celzijus sve zbunila s prstenom: Greškom je pokazala zaručnički?

- Bok ekipa! Danas sam super zgodna. Čitam nešto da sam zaručena... Valja dočekati taj prsten spreman - napisala je.

Šuškanja o zarukama krenula su nakon što se Nives počastila manikurom i pedikurom te je pokazala nokte na nogama, a tada je na videu 'osvanuo' prsten.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jamesbond7777 18.11.2020.

    .. Nema dana kad nisi na portalu izgleda da imas rodaka, jaka ti veza😎😎😎

  • matijaa988 18.11.2020.

    Sad čitam da je nešto naša Mandarina napada..... Bit će to žestok dvoboj prsa o prsa 😎😂😂

  • jack_daniels_1 18.11.2020.

    Ne razumijem njenu potrebu za opetovanim uslikavanjem svog poprsja i objavljivanjem fotografija istoga. Ok, ima tu malo egzibicionizma, ali Nives...vrijeme je učinilo svoje i to je to. Ti se lijepo obuci u skladu sa svojim godinama, a teenagere nabijene testosteronom prepusti mlađim curama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare