To je to što me zanima!

Celzijus s pratiteljima podijelila fotografije u oskudnom bikiniju: 'Jesam li vam bolja obrađena?'

Prva mi je najbolja. Nives prekrasna si, napisala joj je je jedna od pratiteljica ispod objave na Instagramu u kojoj je napisala kako je zabrinuta jer su ideal ljepote postale Photoshopirane fotografije
Vidi originalni članak

Atraktivna Nives Celzijus (40) često sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a često i sa brojnim obožavateljima raspravlja o raznim temama. Ona je sada pokrenula raspravu o Photoshopu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Celzijus je objavila nekoliko fotografija na Instagramu. Prva nije bila uređena, na drugoj je obradila kožu te uklonila kapilare i bore, a svaka fotografija nakon je bila još uređenija.

- Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su FaceApp face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out - napisala je Nives ispod objave na Instagramu te nastavila:

- Čak ni uklanjanje prištića, borica i sličnih nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #FaceApp na najjače! Recite mi da to nije istina - rekla je te pitala pratitelje koju fotografiju bi oni najradnije gledali.

Nives je ovom objavom pokrenula raspravu u komentarima.

- Meni je ova druga najbolja. I tvoje lice mi je puno ljepše nego ovo sto ti je FaceApp nalijepio - napisala je Žanamari Perčić (40).

- Prva mi je najbolja. Nives prekrasna si - napisala joj je je jedna od pratiteljica.

POGLEDAJTE I 'DOM IZ BAJKE' POPULARNE OBITELJI KRETZ:

Idi na 24sata

Komentari 48

  • rocky55555 19.04.2022.

    hahaha a obje fotke obrađene... ne laži napaćeni narod

  • žgvacet 18.04.2022.

    Najbolja si u Tisnom. 🤣

  • max2017 18.04.2022.

    ne pretjeruj više .............

Komentiraj...
Vidi sve komentare