To je to što me zanima!

Celzijus: 'Tako je kad trapavica pokušava biti mala divljakuša'

Pjevačica kaže kako ona voli često biti polugola jer joj je vruće. Celzijus je postala prava zvijezda Instagrama na kojem je prati 280 tisuća fanova. Čini se kako će se ovom fotografijom u gaćicama taj broj još povećati
Vidi originalni članak

Nives Celzijus (36) ponovo je pokazala koliko je gipka. Sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama objavila je golišavu fotografiju u ružičastoj majici i gaćicama, a nogu je vinula visoko u zrak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nema odmora. Razgibavanje uvijek i u svakom trenutku, pa i u krevetu. I da znam, imam ogromnu masnicu. Nitko me nije tukao. Zaradila sam ju na snimanu novog spora "Nova godina".. Tako je to kad mala trapavica pokušava biti divljakuša - objašnjava pjevačica. 

Spisateljici ovo nije prvi put da dijeli fotografije na kojima vježba. Obožavatelje je oduševila stojem na rukama i obrnutom špagom.

 
- Dobro jutro -  poželjela je spisateljica i pjevačica, koja je u crnom bodiju pokazala koliko je koncentrirana na vježanje.

- Vježbom protiv dosadne kiše - našalila se pjevačica. Jedna obožavateljica komentirala je kako nju ne bi ni vatrogasci 'otpetljali' kada bi takvu vježbu pokušala napraviti. 

Nedavno je pokazala kako vježba s kćeri Taishom (11). Pjevačica kaže kako ona voli često biti polugola jer joj je vruće. Celzijus je postala prava zvijezda Instagrama na kojem je prati 280 tisuća fanova. Čini se kako će se ovom fotografijom u gaćicama taj broj još povećati.

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Dijanadidi 10.12.2018.

    Božeeeee.....beskrajno si dosadna.

  • davor430 10.12.2018.

    uhh, predivna je

  • Dustov 09.12.2018.

    Lipi prstici na nogama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare