To je to što me zanima!

Ceremonija dodjele nagrade Grammy odgođena zbog korone

Već je ranije odlučeno kako će se dodjela Grammyja odvijati u drugačijim uvjetima no što je to bilo prethodnih godina. To se prvenstveno odnosi na društvena ograničenja zbog pandemije korona virusa
Vidi originalni članak

Ceremonija dodjele nagrade Grammy 2021. je odgođena, javlja Daily Star. Trebala je biti 31. siječnja, a organizatori sada pokušavaju odrediti novi datum.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svečanost je odgođena zbog pandemije korona virusa. Šefovi prestižnog događaja trebaju potvrditi novi datum, no strani mediji pišu kako će dodjela nagrada vjerojatno biti u ožujku.

Već je ranije odlučeno kako će se dodjela Grammyja odvijati u drugačijim uvjetima no što je to bilo prethodnih godina. To se prvenstveno odnosi na društvena ograničenja zbog pandemije korona virusa.

Za 2021. planiralo se da neće biti publike u studiju, već će tamo biti samo voditelji. Nominirani za nagradu i pobjednici sudjelovat će virtualno. 

BIT ĆE 31. SIJEČNJA Objavljen popis nominiranih za nagradu Grammy 2021. godine

Za sada je nepoznato hoće li voditelj Trevor Noah (36), koji je trebao voditi dodjelu nagrada u siječnju, i dalje predstavljati emisiju na novi datum emitiranja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare