To je to što me zanima!

Cetinskom nedostaje kćer Pia: Ja ću u ljubav uvijek vjerovati

Pjevač je izjavio da mu kćer veoma nedostaje iako se često čuju. Ne krije da mu najviše nedostaje onaj osjećaj kada je odvede na spavanje ili kada se svi probude
Vidi originalni članak

Tony Cetinski na Valentinovo nastupa u Beogradskoj Areni, piše srpski Svet.

Pjevač, koji odnedavno ne živi sa suprugom Ivanom Nobilo i kćeri Pijom, ne krije kako unatoč svemu i dalje vjeruje u ljubav.

- Koliko god se razočarao u ljubav, u nju ću uvijek vjerovati - rekao je Cetinski i dodao da se dobro snalazi u kuhinji i obavljanju kućanskih poslova.

- Treba se naviknuti na to. Posljednjih 20 godina sam u vezama, odavno nisam bio sam pa se pokušavam naviknuti. Dobro mi je za sada, ne žalim se - rekao je Toni koji se s Ivanom i kćeri često čuje, no priznaje da mu kćer veoma nedostaje.

- Nedostaje mi onaj osjećaj kada je odvedem na spavanje ili kada se svi zajedno budimo ujutro - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • sraky 05.02.2012.

    e............pajdo sam si si kriv!!!!

  • čokolino321 04.02.2012.

    meni je toni super,,ali trebali su prije o tome razmišljati,a ne sada kćer mu fali ,pa fali i on maloj nije mala kriva ,a najviše pati dijete,i ja sam rastavljena i znam šta djete prolazi,,toni i ivana nisu se rastali zbog financiskih problema,,ili stanbeni,,ili nekih drugi,nego zato što on ne drži pimpeka na uzici i dobro spremljenog u gaćama ili ivana ne drži noge skupljene neznam tko je kriv ,ali kad je dvoje u pitanju oboje su krivi, neko više neko manje,,zato samo mi je žao malene,a oni ,toni i ivana,,oni će se već snaći u nekoj drugoj prići sa nekim drugim likovima.

  • Carla_1 03.02.2012.

    ...pa zašto sad svi gazite Tonia,a da nije Ivana za.rala.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare