To je to što me zanima!

Četiri generacije Douglasa na okupu: 'Obitelj ti je predivna...'

Osim najstarijeg sina Camerona kojeg je dobio u prvom braku s filmskom producenticom Diadrom Luker, Michael ima još dvoje djece - mlađu kćer Carys i starijeg sina Dylana...
Vidi originalni članak

Emotivnom fotografijom na društvenim mrežama glumac Michael Douglas (74) oduševio je, ali i raznježio svoje pratitelje. Naime, objavio je fotografiju na kojoj su čak četiri generacije Douglasa. Pozirao je s ocem Kirkom (102), sinom Cameronom (40) i unukom Luom (1). 

Zajednička fotografija dosad je prikupila skoro 20 tisuća lajkova, ali i mnogo pozitivnih komentara njegovih obožavatelja. 

- Michael, obitelj ti je predivna. Izgledate sretno, samo uživajte - samo je jedan od mnogih komentara Douglasovih pratitelja na društvenim mrežama. 

Osim najstarijeg sina Camerona kojeg je dobio u prvom braku s filmskom producenticom Diadrom Luker (63), Michael ima još dvoje djece - kćer Carys (15) i sina Dylana (18).

U BRAKU 64 GODINE Kirk Douglas (102): 'Bio sam zločest dečko i varao suprugu'

Holivudski glumac Kirk Douglas krajem prošle godine proslavio je 102. rođendan uz suprugu Anne Buydens (99), sina Michaela te njegovu suprugu, holivudsku glumicu Catherine Zeta-Jones (49). Najstariji član mnogobrojne Douglas obitelji svake godine tradicionalno slavi rođendan, a ovog puta odlučio ga je proslaviti u svom domu na Beverly Hillsu. 

Michael Douglas prethodno je na društvenim mrežama ocu čestitao 102. rođendan, i to uz vrlo emotivnu poruku. 

Sretan ti 102. rođendan tata. Ti si moj heroj. Volim te - napisao je američki glumac i time raznježio obožavatelje koji su se u komentarima pridružili čestitkama legendarnom Kirku. 

Pratite nas na našem Instagram profilu

BAHATI I PUNI SEBE: Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi, uopće ne mare za druge

Idi na 24sata

Komentari 8

  • STorm5 06.03.2019.

    Diadrom!!!??? Stvarno!? Pa dajte se informirajte prije nego objavite članak! Prva žena mu se zove Diandra Douglas!

  • blue_devil006 05.03.2019.

    Prelijepa Catherine nema 40 god., nego 49. god......

  • It's kišing 05.03.2019.

    U mlađim danima dosta sam se družio sa slikama Catherine Zeta Jones...

Komentiraj...
Vidi sve komentare