To je to što me zanima!

Četiri tenora u Lisinskom za 50. obljetnicu Lige protiv raka

Četiri tenora održala su koncert u punoj dvorani Lisinski povodom 50. obljetnice Hrvatske Lige protiv raka, a na pozornici su im se pridružile četiri gošće
Vidi originalni članak

Četiri tenora održala su koncert u punoj dvorani Lisinski povodom 50. obljetnice Hrvatske Lige protiv raka, a na pozornici su im se pridružile gošće Radojka Šverko, Zorica Kondža, Nina Badrić i Arijana Giglijani - Phillip. Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić izveli su 'Golubove', Ive Robića, 'Grande Amore' 'Cesaricu', 'Bokeljsku noć', 'Core ngrato', Tenori su zapjevali i 'Vilo moja' s Ninom Badrić, 'Molitvu za tebe' sa Zoricom Kondžom, te 'Con te partiro' s Radojkom Šverko koju je publika pozdravila ovacijama.

Četiri tenora izvrsno su započela ovu godinu, a pred njima je još niz koncerata koje će započeti već ove subote, 11. veljače u Areni Varaždin, a zatim i 11. ožujka u slovenskom Kopru, gdje će gostovati na koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade. Samostalni koncert održat će u Celju, 12. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Demetra 09.02.2017.

    Neozbiljno je i zavaravajuće nazivati se pompozno "4 tenora". Jedino Garić od njih ima klasično glazbeno obrazovanje, ostalo su klapski pjevači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare