To je to što me zanima!

Channing Tatum potpuno gol na snimanju novog filma: 'Moram pripremiti svoju mamu na ovo'

Hollywoodski ljepotan na Instagramu je objavio golišavu fotografiju iz garderobe i razveselio ženski dio publike. Trenutno snima novi film s još nekoliko velikih zvijezda, te se zapitao hoće li biti primjeren da ga pogleda njegova majka...
Vidi originalni članak

Američki glumac Channing Tatum (41) 2012. je proglašen najseksi čovjekom na svijetu. Trenutno snima film 'The Lost City of D' u kojemu se pojavljuju i  Daniel Radcliffe i Sandra Bullock.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu Channing je objavio pravu poslasticu za obožavateljice. Na story je podijelio fotografiju na kojoj pozira u garderobi potpuno gol, a svoj 'ponos' pokrio je emotikonom majmunčića.

- Kada si potpuno gol u prikolici za šminkanje i držiš ručnik preko svog penisa, spremaš se napraviti s*anja na setu na koja ćeš morati pripremiti mamu prije nego što pogleda film - napisao je Tatum i dodao kako je od naprezanja dobio grč.

Nedavno je Tatum gostovao u virtualnoj emisiji Kelly Clarkson i otkrio kako puno trenira i vježba zbog posla.

- Vjerujte mi da ne bih izgledao ovako da nisam morao biti gol u većini svojih filmova. U nekom trenu ću morati postati bolji glumac da se ne moram stalno skidati - rekao je.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Južni vjetar 02.06.2021.

    Odličan glumac.

  • Vozdra 02.06.2021.

    Benjamin Bilić ljepši i zgodniji od njega , duploo

Komentiraj...
Vidi sve komentare