To je to što me zanima!

Channing u šoku: Nepoznata žena živjela danima kod mene

Glumac je zatražio zaštitu za sebe i svoju uskoro bivšu ženu, glumicu i plesačicu Jennu Dewan (38), njihovu kći Everly (6) i njihovih dvoje asistenata, nakon što je otkrio da mu je nepoznata žena provalila u kuću
Vidi originalni članak

Američki glumac Channing Tatum (39) potražio je pomoć policije nakon što je otkrio da je nepoznata žena provalila u njegovu kuću. Da bi sve bilo još gore, zaluđena obožavateljica ponijela je i svoje stvari te tamo živjela deset dana. 

Provalnicu je u kući otkrio jedan od glumčevih asistenata te odmah pozvao policiju. Channing je potom zatražio zabranu pristupa za ženu, prenosi američki TMZ.

'MELEM ZA OČI I UŠI' Zaljubljeni Channing čestitao rođendan Jessie J: Posebna si

Glumac je zatražio zaštitu za sebe i svoju uskoro bivšu suprugu, glumicu i plesačicu Jennu Dewan (38), njihovu kći Everly (6) i dvoje asistenata. Sudac je odobrio zaštitu svima osim asistentima, a zanimljivo je da Channing nije tražio zaštitu za djevojku Jessie J (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izjavio je kako ga je dotična obožavateljica i ranije pokušavala kontaktirati. 

Glumac i Jenna prošle godine su šokirali obožavatelje kada su objavili da se nakon devet godina braka razvode. Par je izjavio da će se truditi ostati u dobrim odnosima i biti najbolji roditelji kćeri.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 08.07.2019.

    alarm je zaboravio staviti i kamere?

  • Gujakis 08.07.2019.

    Molim redakciju 24 da postavi postavke tako da automatski blokira komentare koji počinju rečenicom "ono kad... "

  • jelena13 08.07.2019.

    A bar da je zgodan, pa ne bi nista rekla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare