Show

Komentari 18

Channing u šoku: Nepoznata žena živjela danima kod mene

Channing u šoku: Nepoznata žena živjela danima kod mene

Glumac je zatražio zaštitu za sebe i svoju uskoro bivšu ženu, glumicu i plesačicu Jennu Dewan (38), njihovu kći Everly (6) i njihovih dvoje asistenata, nakon što je otkrio da mu je nepoznata žena provalila u kuću

Američki glumac Channing Tatum (39) potražio je pomoć policije nakon što je otkrio da je nepoznata žena provalila u njegovu kuću. Da bi sve bilo još gore, zaluđena obožavateljica ponijela je i svoje stvari te tamo živjela deset dana. 

Provalnicu je u kući otkrio jedan od glumčevih asistenata te odmah pozvao policiju. Channing je potom zatražio zabranu pristupa za ženu, prenosi američki TMZ.

Glumac je zatražio zaštitu za sebe i svoju uskoro bivšu suprugu, glumicu i plesačicu Jennu Dewan (38), njihovu kći Everly (6) i dvoje asistenata. Sudac je odobrio zaštitu svima osim asistentima, a zanimljivo je da Channing nije tražio zaštitu za djevojku Jessie J (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Izjavio je kako ga je dotična obožavateljica i ranije pokušavala kontaktirati. 

Glumac i Jenna prošle godine su šokirali obožavatelje kada su objavili da se nakon devet godina braka razvode. Par je izjavio da će se truditi ostati u dobrim odnosima i biti najbolji roditelji kćeri.

 

Najčitaniji članci