To je to što me zanima!

'Charliejevi anđeli' opet zajedno nakon 40 godina, srele su se na vjenčanju: 'Nema do obitelji'

Smith je nosila elegantnu šljokičastu zelenu haljinu s perjem dok je Jackson bila malo ležernije odjevena. Obukla je bijele hlače, bež sako i svijetloplavu košulju, a to je upotpunila smeđim sunčanim naočalama
Vidi originalni članak

Zvijezde serije 'Charliejevih anđela', Jaclyn Smith (77) Kate Jackson (74), ponovno su se sastale više od četiri desetljeća nakon završetka njihove popularne televizijske serije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na vjenčanju sina glumice Jaclyn, Gastona Richmonda, koje se održalo prošli vikend došla je i njezina prijateljica Kate s kojom je snimila popularnu seriju. Pozirale su s Jaclyjnim suprugom, Brad Allenom

Smith je nosila elegantnu šljokičastu zelenu haljinu s perjem dok je Jackson bila ležernije odjevena. Obukla je bijele hlače, bež sako i svijetloplavu košulju, a to je upotpunila smeđim sunčanim naočalama.

- Ne postoji ništa poput obitelji, a naša je porasla ovaj vikend! - poručila je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

- Tako sam beskrajno ponosna na svog sina Gastona te želim njemu i Bonnie doživotnu sreću - dodala je. 

Inače, Kate Jackson drži se podalje od javnosti, a zadnji put se u javnosti pojavila 2009. godine na sprovodu bivše kolegice sa serije, Farrah Fawcett.

Smith i Jackson su se proslavile ulogama iz kultne serije 'Charliejevu anđeli' koja se emitirala od 1976. do 1981. godine.

Kate je još glumila u seriji 'Zločinački umovi' 2007. godine, a posljednju ulogu je odigrala 2008. godine u emisiji 'Shear Genius' koju je vodila njena kolegica i prijateljica Jaclyn Smith.

Zanimljivo Jackson he još 1979. godine odustala od snimanja serije koja ju je proslavila. 

REBOOT Novi 'Charliejevi anđeli' žele Kristen Stewart u glavnoj ulozi

Uz originalnu ABC seriju, osvanulo je nekoliko adaptacija 'Charliejevih anđela', uključujući film iz 2000. i njegov nastavak iz 2003. s Drew Barrymore (48), Lucy Liu (54) Cameron Diaz (50) u glavnim ulogama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zutizgzg 02.09.2023.

    bullshit

Komentiraj...
Vidi sve komentare