Obavijesti

Show

Komentari 9

Novi 'Charliejevi anđeli' žele Kristen Stewart u glavnoj ulozi

Novi 'Charliejevi anđeli' žele Kristen Stewart u glavnoj ulozi
5

Glumica je nakon snimanja serijala 'Sumrak Saga' odlučila okrenuti leđa blockbusterima te se u potpunosti posvetila malenom i nezavisnom filmu. Hoće li Stewart donijeti uspjeh ovom djelu?

VIDEO

Kako smo već najavili, franšiza koja je mrtva četrnaest godina, 'Charliejevi anđeli',  još jednom će uskrsnuti te se pojaviti na velikim ekranima. Studio Sony ovaj put reboota franšizu, o tri vrlo privlačne mlade žene koje rade kao privatne detektivke, za tajanstvenog Charlieja.

Već prije smo izjavili kako prije snimanja valja stvoriti dobar scenarij, naći kvalitetne (ili barem poznate) glumice te riješiti mnoga druga pitanja. Što se tiče scenarija, njime će se pozabaviti dobitnik Pulitzera, David Auburn, tako da i nismo toliko zabrinuti. Ono što nas je iznenadilo jest vijest kako je Kristen Stewart ušla u uži izbor za vodeću ulogu.

Glumica je nakon snimanja serijala 'Sumrak' odlučila okrenuti leđa blockbusterima te se u potpunosti posvetiti malenim i nezavisnim filmovima. Tako smo ju mogli vidjeti u filmovima kao što su 'Clouds of Sils Maria' ili 'Personal Shopper' u kojima je ostavila dobar dojam na većinu gledatelja. Premda nije izjavila kako će definitivno nastupiti, moramo priznati kako će to biti posve zanimljiva situacija ako pristane.

Uz nju, studio pokušava u film dovući i oskarovku Lupitu Nyong'o, koja je već pokazala kako nema problema u akcijskim filmovima (kao što su primjerice 'Non stop' te 'Ratovi zvijezda'). A sudeći po Oscaru, niti drame joj nisu strane, tako da vjerojatno bez problema može uletjeti u 'Charliejeve anđele'.

Podsjećamo, hit serija iz '70. bavila se trima detektivkama, koje rade za svojeg dobročinitelja Charlieja. Novi život je ta serija dobila 2000., kada je postala film, s Drew Barrymore, Cameron Diaz i Lucy Liu u glavnim ulogama te Billom Murrayjem u ulozi komičnog Bosleyja. Katastrofalan nastavak je uslijedio te je efektivno ubio bilo kakve ideje o franšizi. Još je jedan pokušaj nastao, putem kratkoživuće serije iz 2011. godine, koja je iznjedrila samo četiri epizode.

U ulozi redateljice našla se Elizabeth Banks, koja će sa svojim suprugom, Maxom Handelmanom, i producirati film. Ako sve prođe po planu, film bi se u kinima trebao pojaviti tijekom ljetne sezone 2019. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode