To je to što me zanima!

Chef Božidar u 'Večeri za 5' je vrijeđao goste, u novom showu 'skromno' najavljuje pobjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S pojedinim kandidatima showa gledatelji su se imali prilike susresti na malim ekranima i ranije. Božidar je privukao pažnju negativnim komentarima o kandidatima i njihovim večerama u showu 'Večera za 5 na selu'
Vidi originalni članak

U ponedjeljak započinje novi show '3, 2, 1 HO HO HO'. U ovom blagdanskom izdanju kulinarskog showu pojavit će se brojna poznata lica s kojima su se gledatelji već imali priliku susresti ispred malih ekrana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa tako, tim Nesalomljivi u blagdanskom izdanju RTL-ovog kulinarskog showa čine Lukrecija Kramarić (28), Ivan Škreblin (41) i Božidar Miodragović (68), piše rtl.hr.

Dva osebujna karaktera i jedna dama bit će sigurno tim koji će izazivati mnogo pažnje - i to u svakom smislu! Muškog dijela ovog tima zbog njihovih, u najmanju ruku, neuobičajenih nastupa u 'Večeri za 5 na selu' sjećaju se brojni gledatelji. Tako je gledatelje Ivan neprestano nasmijavao svojim izjavama te nenadanim odlascima od stola tijekom svoje večere, a Božidar ljutio svojim ocjenama ponašanjem prema drugim kandidatima.

SJEĆATE LI SE OSEBUJNOG CHEFA? Kontroverzni Božidar vraća se na male ekrane nakon skandala u 'Večeri za 5'! Opet će kuhati

Ivan ima 41 godinu, dolazi iz Zagreba i po zanimanju je koncertni pijanist te učitelj klavira koji jako voli kuhati. Preferira mediteransku kuhinju, ne koristi kupovne začine, nego ih sam pravi, a za sebe samouvjereno kaže:

- Pogledajte ove pijanističke prste, pa kako ne bi bili vješti.

Umirovljenik Božidar ima 68 godina, po zanimanju je kuhar i nimalo skromno tvrdi:

- Najuspješniji sam kuhar prve generacije ugostiteljske škole u Bjelovaru.

Božidar ne skriva kako mu je pobjeda uvijek važna jer je siguran u svoje vještine i kaže kako baš uvijek kuha s ljubavlju. Najradije spravlja specijalitete domaće kuhinje, a voli i mediteransku hranu.

Uz njih će kuhati 28-godišnja Lukrecija koja je po zanimanju stjuardesa, a živjela je i radila u Dubaiju. Dolazi iz Samobora i najčešće priprema slastice, posebno veganske kolače premda nije veganka te najviše voli tajlandsku kuhinju. U emisiju se prijavila kako bi pokazala svoje kulinarske sposobnosti iako u šali kaže da joj je omiljena hrana sendvič.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Busi 16.12.2021.

    božo je zli lik, al je ipak lik, i zato mije favorit

  • Krušo Hagur 16.12.2021.

    Sad će se i na žiri derati, kak vas nije sram 10 booodova 😆

  • Prljav Ružan Zao 16.12.2021.

    Božo moj idol, čuva tradiciju i kuhu za običnog čovjeka koji ne želi kerefeke od tri hrpice na tanjuru za koje ne znaš kaj su...

Komentiraj...
Vidi sve komentare