Show

Komentari 20

Kontroverzni Božidar vraća se na male ekrane nakon skandala u 'Večeri za 5'! Opet će kuhati

Kontroverzni Božidar vraća se na male ekrane nakon skandala u 'Večeri za 5'! Opet će kuhati

Bjelovarski kuhar redom je dijelio kulinarske 'savjete' svakom domaćinu tijekom 'Večere za 5', što su mu na kraju zamjerili te ga nagradili s ukupno mizernih 17 bodova, a onda je 'eksplodirao'

Bio je najžešći kritičar u 'Večeri za 5 na selu'. Našao bi dlaku i u jajetu, a na svakoj večeri, Božidar Miodragović (66), pravdao se da ne kritizira ostale, već da dijeli tek kulinarske savjete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Bjelovarski tjedan za njega u konačnici nije završio dobro, s osvojenih 17 bodova, galamom i svađom s ostalima, obilježio je tadašnju sezonu kulinarske emisije.

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova?! Ja sam u ovu večeru uložio dvije tisuće kuna, a vi za vaše ništa! Vi ste svi seljačine kakvih nema na svijetu. Cijeli narod će vidjeti kakve ste ocjene dali kuharu profesionalcu - razjareno je pričao tada.

Međutim, Božidara ćemo uskoro opet gledati na malim ekranima u specijalnoj RTL-ovoj božićnoj emisiji 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!', piše RTL.hr.

- S obzirom na to da se 'Večera za 5 na selu' pokazala vrlo popularnom i gledanom emisijom, odlučili smo pozvati pojedine kandidate koji su svojim nastupom oduševili gledatelje. Kandidati koji su se svađali za stolom, sad će imati priliku pomiriti se, a oni koji su bili složni ponovno sve će zabaviti svojim vedrim duhom - ističe producentica showa Danijela Habek.

Božidar neće kuhati sam, nego u timu jer će gledatelji u novoj sezoni gastro božićne priče pratiti kuhanje i pečenje čak pet timova, a svaki tim imat će po tri kandidata. Osim 'skandaloznog' Božidara, u emisiji će sudjelovati brojna poznata i omiljena lica iz 'Večere za 5 na selu' uz koje će se žiri, ali i publika dobro zabaviti. 

Stručni žiri će u novoj zabavnoj emisiji činiti Željka KlemenčićIvan Pažanin Tomislav Špiček

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci