To je to što me zanima!

Chelsea Handler ismijala princa Harryja: 'Ma dosta je više...'

Poznata komičarka vodila je program na dodjeli nagrada, a tijekom svojeg govora našalila se na račun drugih osoba. Među njima bio je i mladi princ koji je nedavno objavio svoje memoare
Vidi originalni članak

Komičarka Chelsea Handler (47) vodila je u subotu program na dodjeli nagrade 'Critics Choice', a u svojem govoru ismijala je nekoliko poznatih zvijezda koje su u posljednje vrijeme bile u centru pozornosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako se osvrnula na memoare princa Harryja (38), a kako ona tvrdi, dosta joj je slušanja njegovih priča. Jedna od tema iz njegove knjige koje je istaknula je njegova priča o ozeblinama koje je zadobio na penisu, a s kojima se borio tijekom vjenčanja njegovog brata Williama.

OSRAMOTILA SE Chelsea Handler otkrila da do 40. godine nije znala da postoji razlika između Sunca i Mjeseca

- Niecy Nash-Betts nominirana je za 'Dahmera'.'Dahmer' je postao treća najgledanija serija na Netflixu, s ukupnim vremenom gledanja od milijardu sati. To je očito ista količina vremena koju ćemo provesti slušajući princa Harryja kako priča o svom smrznutom penisu. Dosta je više - rekla je komičarka.

Uz princa Harryja, ismijala je i voditelja Jamesa Cordena (44), koji se nedavno našao na meti negativnih komentara zbog nedoličnog ponašanja u restoranu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • _Varešak_ 17.01.2023.

    Samojim mikrofonom bi puno boljr pjevala.

  • korisničko ime zauzeto 17.01.2023.

    niš koristi jedan i drugi

  • 17.01.2023.

    Žena koja misli da su sunce i mjesec isto😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare