To je to što me zanima!

Cher (74) pokazala majku (94): 'Tako se pravilno radi botoks'

Cher nikada nije krila da se 'korigirala'. Operirala je nos i grudi još na početku karijere, a kasnije je zategnula višak kože na kapcima, napravile lifting obrva i lica te je redovita na 'botoksiranju'
Vidi originalni članak

Američka zabavljačica, glumica i pjevačica Cher (74) oduševila je brojne obožavatelje kada je objavila fotografiju sa svojom majkom, umirovljenom kantautoricom i bivšom manekenkom Georgijom Holt (94).

POGLEDAJTE VIDEO: Zvijezde se zaigrale u Photoshopu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ispod fotografije samo su se nizali komentari kako obje izgledaju mlađe nego što jesu.

- Tako se radi botoks - jedan je od komentara. Obožavatelji pjevačice pisali su kako bi voljeli izgledati poput njih dvije.

- Vidi se da paze na izgled, nije sve u botoksu - dodali su fanovi. 

Cher nikada nije krila kako se podvrgnula estetskim korekcijama. Operirala je nos i grudi još na početku karijere, a kasnije je zategnula višak kože na kapcima, napravile lifting obrva i lica, bila je na liposukciji te je redovita na 'botoksiranju'. 

Botoksom održava mladolik izgled, a naglašene jagodice postiže filerima. Time se, čini se, služi i njena majka Georgia jer s 94 godine izgleda mnogo mlađe. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • verna 18.06.2020.

    Ljepša mama od kćeri,svaka čast ovoj gospođi...

  • Brozo 17.06.2020.

    Barem njima estetska kirurgija koristi a neki se uniste

  • Selo_malo 17.06.2020.

    Svaka čast, a ne one naše jadnice, koje nemaju love za kvalitetne tretmane, pa odlaze na ubrizgavanje koječega za sitnu lovu i na kraju izgledaju ko strašila u polju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare