To je to što me zanima!

Cher je zbog bolesti otkazala turneju: Potpuno sam shrvana

Pjevačica je kratko bila i hospitalizirana. Prije nego što se razboljela uspjela je odraditi 49 nastupa. Zadnji album 'Closer To The Truth' izdala je prošle godine
Vidi originalni članak

Slavna pjevačica bila je prisiljena otkazati zakazane nastupe u sklopu turneje 'Dressed To Kill'. U priopćenju za javnost pjevačica je naglasila kako je potrebno neko vrijeme da se oporavi od virusne infekcije od koje je oboljela u rujnu. 

- Potpuno sam shrvana. Nikad mi se nije dogodilo nešto slično. Ne mogu se dovoljno ispričati svim svojim obožavateljima koji su kupili ulaznice za koncerte. Tako sam ponosna na ovaj svoj show. Najbolji je - rekla je Cher. 

Pjevačica je kratko bila i hospitalizirana. Prije nego što se razboljela uspjela je odraditi 49 nastupa. Zadnji album 'Closer To The Truth' izdala  je prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 22.11.2014.

    imala je ona i dok je mlađa bila sindrom kroničnog umora.ja se divim tim izvođačima,ja to ne bih mogla ni za sve novce svijeta.takav život vodit.nonstop na putu,hrpa obaveza.sjećam se da mi je bilo naporno i dok sam bila klinka na maturalcu-putuj sim,vozi se tam-hodaj tu-gledaj ovo-gledaj ono-jedi kad ti kažem a ne kad si gladan...iscrpilo me da sam mamu molila u 2 ujutro kad sam došla doma da mi juhu skuha kolko sam bila premorena psihički i dosta mi bilo svega.

  • kung fu panda 22.11.2014.

    ozdravi što prije

  • Plavusa131 22.11.2014.

    Kao fenix ce se ona dici...neunistiva je.http://youtu.be/5G4O5AMSevc

Komentiraj...
Vidi sve komentare