To je to što me zanima!

Cher utisnula ruke u cement i svima pokazala tirkizne gaćice

Pjevačica i glumica na svečanosti se pojavila u ultra-kratkoj crnoj čipkastoj haljini. Prilikom utiskivanja ruku u cement kleknula je pa su joj se vidjele gaćice...
Vidi originalni članak

Cher (64) je ispred Kineskog kazališta na Hollywood Boulevardu utisnula svoje dlanove i stopala u cement prilikom čega je okupljenima slučajno pokazala svoje tirkizne gaćice. Pjevačica i glumica se na svečanosti, na koju je stigla s majkom i sinom Chazom, pojavila u ultra-kratkoj čipkastoj crnoj haljini. Prilikom utiskivanja ruku u cement, Cher je kleknula nakon čega joj se kratka haljina povukla prema gore.

- Ovo je za mene veća čast nego što vi to možete zamisliti. Kad sam imala četiri godine s roditeljima sam išla u ovo kazalište gledati 'Pepeljugu'. Već tada sam znala s čim se želim baviti kada odrastem - izjavila je pjevačica. Osim glazbenog uspjeha, odličnom se pokazala i u glumačkim vodama pa je tako za ulogu u filmu 'Moonstruck' bila nagrađena Oscarom.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • krpa14 22.11.2010.

    djurika je li postoji nesto sto ti nebi mrknio

  • jedna mama 19.11.2010.

    Iskreno, imam jebeno mišljenje i za nju i za onu Slavicu Ecclestone, i za sve te babe što pokazuju ono što ne bi trebale.

  • djurika 19.11.2010.

    mrknio bi ja tu "babu" bez partona

Komentiraj...
Vidi sve komentare