To je to što me zanima!

Cheryl Cole zbog malarije je hitno završila u bolnici

Pjevačica, inače članica žirija 'X Factor', u subotu se onesvijestila od iscrpljenosti tijekom snimanja. Dan kasnije počela se znojiti i tresti svom domu
Vidi originalni članak

Cheryl Cole (27) završila je u bolnici zbog malarije koju je dobila tijekom odmora u Tanzaniji. Pjevačica, inače članica žirija 'X Factor', u subotu se onesvijestila od iscrpljenosti tijekom snimanja. Njezin prijatelj kazao je da se njezino zdravlje dramatično pogoršalo slijedeći dan jer se počela znojiti i tresti u svom domu. Cheryl je zatim primljena u bolnicu i podvrgnuta testiranjima. Očekuje se da će tamo ostati nekoliko dana te da će zatim nekoliko tjedana provesti odmarajući se. Pjevačica je u afričku zemlju otputovala s američkim plesačem Derekom Hougom (25), svojim navodnim novim dečkom, koji ju je iznenadio putovanjem. Simon Cowell, sudac u 'X Factoru' izjavio je da je trenutačno njezin apsolutni prioritet da se odmara. Liječnici su zabrinuti zbog njezinog imunološkog sustava koji je dodatno oslabljen time što pjevačica puno radi pa je i iscrpljena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nevenem 06.07.2010.

    baš je žalim, da je došla u HR ne bi dobila malariju...

  • markisa_17 06.07.2010.

    baš ju je lijepo iznenadio putovanjem :-)

  • tajnamoja 06.07.2010.

    Nije ona radila posao gdje se vidi šta je iscrpljenost kad lije iz tebe kao da si pokisao i kad zadnjim atomima snage ideš doma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare