To je to što me zanima!

Cheryl sa svojim 'prijeteljem' Derekom otišla na put u Afriku

Pjevačica i plesač odlučili su zajedno proslaviti Novu godinu u Africi. Cheryl je tijekom njihovog zadnjeg posjeta kontinentu upikao komarac i zarazio je malarijom
Vidi originalni članak

Iako je nakon svog posljednjeg posjeta Africi u srpnju skoro umrla od malarije, Cheryl Cole (27) to nije obeshrabrilo i odlučila je kontinentu dati još jednu priliku. Ona i plesač Derek Hough (25) proslavit će Novu godinu u luksuznoj vili blizu Cape Towna u Južnoafričkoj Republici. 

- Derek je htio da Cheryl uđe sretna u 2011. nakon što je proživjela najgoru godinu u svom životu. Čak se bacio i na istraživanje te saznao da oko Cape Towna nema malarije - otkrio je plesačev prijatelj za britanski Daily Mail. 

Derek i Cheryl upoznali su se u američkoj verziji showa 'Ples sa zvijezdama' u kojoj su i pobijedili. Ona se tada upravo rastajala od Ashleyja Cole i svima je govorila kako su ona i Derek samo prijatelji te da joj on služi kao rame za plakanje. Par i dalje niječe da su u vezi te ističu da među njima nema ničeg više od prijateljstva.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anton_1 31.12.2010.

    Lijepo lijepo. Ajde netko neko provede novu u Africi

Komentiraj...
Vidi sve komentare