To je to što me zanima!

Cheryl se ukočilo lice na bini: 'Što je to napravila od sebe?'

Cheryl tvrdi da nije riječ o estetskim operacijama već da joj se lice 'samo od sebe' promijenilo nakon rođenja sina Beara kojeg je dobila s glazbenikom Liamom Payneom
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Cheryl Cole (35) gostovala je u televizijskoj emisiji povodom 70. rođendana princa Charlesa, a fanovi su primijetili da njeno lice izgleda znatno drugačije nego prije. Cheryl tvrdi da nije riječ o estetskim operacijama već da joj se lice 'samo od sebe' promijenilo nakon rođenja sina Beara (1).

Sina Beara je pjevačica dobila s glazbenikom Liamom Payneom (25), bivšim članom benda One Direction. Cheryl tvrdi da je nakon porođaja doživjela potpunu transformaciju.

- Osjećam da sam sada bolja osoba. Ne interesira me više kako moje tijelo izgleda. Kreirala sam jedan novi život. Oduševljena sam samom sobom. Zbog toga više nisam tako kritična prema sebi. Ne pridajem važnost mojim nesigurnostima. One su sada manje važne - izjavila je pjevačica, prenosi Daily Mail.

Gledatelji nisu toliko uvjereni u njene riječi te mnogi tvrde da je napravila nekoliko novih estetskih zahvata i da joj je lice djelovalo neprirodno i ukočeno.

- Što je to napravila od sebe? Još je gore izgledalo uživo nego na televiziji - napisao je jedan od njenih obožavatelja na društvenim mrežama.

Tko tu koga kopira? Meghan Markle i Kate William su se na rođendanu princa Charlesa pojavile identične!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • davor430 14.11.2018.

    prelijepa

  • Selena_92 14.11.2018.

    Cheryl Tweedy a ne Cole, poštovana autorice ovog članka....ne preziva se Cole još od 2010 godine kad se razvela od onog nogometašića Ashleya Colea!

  • mrTrobec 14.11.2018.

    Hoće to tako,eto naše Žanamary,nije za prepoznati

Komentiraj...
Vidi sve komentare