To je to što me zanima!

Chester Bennington pokopan je u tajnosti u botaničkom vrtu

Policajci su bili na svakom koraku, a članovi obitelji i prijatelji koji su došli na sprovod morali su nositi narukvice i karticu kojom su mogli ući u prostor u kojem je bio sprovod
Vidi originalni članak

Obitelj pokojnog pjevača Linkin Parka htjela da njegov sprovod bude što intimniji, stoga je ulaz bio zabranjen Chesterovim obožavateljima te medijima.

Bliski prijatelji i članovi obitelji Chestera Benningtona, koji se prošloga tjedna ubio u 42. godini, na sprovodu su razmijenjivali priče o Chesteru te su svirali njegove najdraže pjesme. 

Svi na sprovodu, koji je bio u botaničkom vrtu u blizini njegove kuće u Los Angelesu, dobili su narukvicu i karticu za pristup prostoru u kojem je bio sprovod. Policija se brinula za sigurnost, a obitelj je zamolila sve prisutne da ne fotografiraju ili snimaju događaj. 

Prošli tjedan, Chesterova udovica Talinda Ann Bentley dirljivim se pismom javno oprostila od svog supruga te je zahvalila svim obožavateljima kojima je također 'slomljeno srce'. 

- Napokon se oslobodio boli, i sada pjeva u našim srcima. Iako su moja djeca jako mala ostala bez tate, znam da ćete nam svi pomoći očuvati uspomenu na njega. Molim Boga da nam svima da snage u ovim trenucima. Počivaj u miru, ljubavi - napisala je Talinda. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • fastpexy@gmail.com 07.10.2018.

    Nikada necu zaboraviti koncert iz 2004 rock and ring...perfektna atmosfera...po tome cu ga pamtiti cijeli zivot,zao mi je sto si oduzeo zivot....

  • anchy2004 31.07.2017.

    Nek mu je sretno tamo gore..

  • Magija_1 31.07.2017.

    Ako jednog dana rodim još jednog sina nazvat ću ga Chester!!! Jako lijepo ime!!!! Žao mi je da je čovjek sam sebi presudio!!! Nadam se da mu je sad ljepše na onom svijetu..... Vjerojatno već piše nove pjesme za nas smrtnike koji se tek polako spremamo na vječni put....

Komentiraj...
Vidi sve komentare