To je to što me zanima!

Chris Hemsworth o najnovijem filmskom spektaklu: Kadar je trajao 20 minuta s 400 statista

Prvi film oduševio je i postigao veliku gledanost, a drugi dio je već nakon nekoliko dana u trendingu. Glavni glumac otkrio je neke detalje sa snimanja i ispričao kako se osjećao nakon što je film snimljen
Vidi originalni članak

Netflix je predstavio novi film. Extraction 2 (Cijena spasa 2) nastavak je prvog dijela ovog filma koji je postigao veliki uspjeh. Izgleda kako će i drugi dio ići njegovim stopama jer je na Netflixu već u trendingu. Prvi film je snimljen 2020. godine, a sada je stigao njegov nastavak. 

SVOJE OBVEZE SMANJIO Hemsworth uzima pauzu od glume? Raspored mu je prazan zbog rizika od Alzheimera...

U prvom filmu Tylera Rakea pošalju u Bangladeš da spasi otetog sina narkobosa, ali misija okorjelog plaćenog ubojice pretvori se u dramatičnu borbu za život. U drugom dijelu Rake će morati spasiti cijelu obitelj gangstera.

Na premijeri filma u New Yorku pojavio se glavni glumac Chris Hemsworth. Osim Hemswortha, u drugom dijelu glume i Golshifteh Farahani, Olga Kurylenko, Tinatin Dalakishvili te Adam Bessa

Hemsworth je govorio koju scenu mu je bilo najteže snimiti. 

- Najteži je bio jedan kontinuirani kadar koji traje oko 20 minuta. Bilo je 400 statista. Stvari su gorjele, ja sam gorio, imali smo eksplozije, 5000 poteza u koreografiji. Bili su to mjeseci i mjeseci proba - rekao je za Extru.

Dodao je kako je nakon snimanja filma osjetio veliko olakšanje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare