To je to što me zanima!

Chrissy tuguje za psom: 'Srce me boli, voljet ću te zauvijek'

Sada osjećam prazninu. Kada sam trebala nekog da proba okus hrane, nekoga da me poljubi ili mi se plakalo, on je bio tu, napisala je shrvana manekenka
Vidi originalni članak

Naša beba Puddy je otišao u raj. John i ja smo nabavili psa u prvoj godini naše veze kada sam ga uvjerila da su polu-rođendanski pokloni stvarni, napisala je manekenka i voditeljica Chrissy Teigen (31) u emotivnoj objavi na društvenoj mreži. Teigen se oprostila od 10-godišnjeg engleskog buldoga Puddyja za kojeg je istaknula da je bio uz nju u svakom trenutku. 

ZABAVLJA SE Trudna Chrissy radi salatu u toplesu: Nemojte me osuđivati

- Kada sam trebala nekog da proba okus hrane, nekoga da me poljubi ili mi se plakalo, on je bio tu - napisala je manekenka. Dodala je kako su ljudi psima cijeli život i najveća je šteta što ih mogu blagosloviti samo sa kratkom 'iskrom' u životu. Usto, oduvijek je znala da će izgubiti dio sebe kada ju Puddy napusti. 

ODUŠEVLJENJE 'Ona je moja kraljica': Teigen pala na koljena ispred Beyonce

- Sada osjećam prazninu. Voljet ću te zauvijek, moj dječače. Srce me boli i hvala ti puno za sve, sve - zaključila je Teigen. Podijelila je i fotografiju buldoga s njezinom kćeri Lunom (2), a otkrila je kako je Puddyja nadživjela njegova supruga Pippa. 

DRUGO DIJETE Chrissy Teigen je raznježila fanove objavom: 'Trudna sam'

- Volim te. Nedostajat ćeš mi svaki dan - požalila se utučena manekenka  koja je od 2013. u braku s pjevačem Johnom Legendom (39) te imaju kćer i očekuju sina. 

ŠIROKE RUKE Manekenka otišla na biftek pa promijenila život konobarici

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 09.03.2018.

    teško je ali život ide dalje

  • 09.03.2018.

    Rijetko iritantna osoba.

  • 1runner 09.03.2018.

    Bas sam sinoc gledao film a dog's purpose.Sjetio sam se svih peseka koje smo imali,film je jako jako dobar.preporucujem.:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare