To je to što me zanima!

Cigi nije poštedio Ninu Badrić: 'Ona izgleda veće nego što je, a u tim godinama i slabije vidi'

Nina se pojavila na premijeri filma 'Južni vjetar 2: Ubrzanje', ali Cigi je zaključio da izgleda bolje uživo nego na fotkama. 'Na prošlom nastupu bila je u minjaku i odmah sam primijetio da je smršavila', rekao je
Vidi originalni članak

Ovo je dobra kombinacija, to spojivo s nespojivim, to se nosi to je u redu. Kul mi je vestica, kul mi je kompletić, ali pored ostalih žena na na premijeri, ona izgleda kao babac, rekao je sinoć Neven Ciganović (50) u Modnom sudu RTL Exkluziva kada je prokomentirao Ninu Badrić (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovoliko uzoraka na Nini koja nažalost na fotografijama i izgleda puno veće nego što ona zapravo i je, ona je tu meni ogromna. Ove naočale joj nikako ne idu, ali ona je sada vjerojatno u godinama kada  i slabo već vidi - uputio je Cigi kritiku pjevačici.

Ali složio se s voditeljicom i gošćom da izgleda bolje kada pokaže noge. 

TIGRICE NA 'JUŽNOM VJETRU' Borna Kotromanić, Leonarda i Matija Vuica na premijeru su stigle u životinjskim uzorcima

-  Uživo izgleda bolje, na prošlom nastupu bila je u minjaku i odmah sam primijetio da je smršavila - dodao je Cigi. Uz pjevačicu, koja je bila na premijeri filma 'Južni vjetar 2: Ubrzanje' kritike je uputio i glavnom glumcu filma Milošu Bikoviću (33).

-  Biković na stajlingu treba poradit, to je meni obično, premijera filma, a on kao glavna zvijezda trebao bi imati nekog stilistu. Nije dovoljno imati šarm i biti zgodan - ispričao je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Bummser 30 15.11.2021.

    spadalo

  • Andjelica 15.11.2021.

    Recite vi kaj hočete ali cigi je uvijek u pravu nina je točno takva a ustvari zgodna žena trebala bi uzeti cigija za stilista ili mačka i redovno kod frizera

  • Bicek 15.11.2021.

    ovaj je živi užas a  Nina  babac 

Komentiraj...
Vidi sve komentare