To je to što me zanima!

Cigi prokomentirao Grubnićevu mamu i Martinu Tomčić: Izgleda mlađe od Marka, a zubi bliješte!

Iako smatra kako je njezin styling besprijekoran, Cigi je istaknuo kako se Branka Grubnić previše fotošopira i izgleda nerealno. Kasnije se obrušio i na Martinu Tomčić, odnosno fotografije koje je Marko uredio za nju
Vidi originalni članak

U prošlotjednom 'Modnom sudu' RTL-ovog Exkluziva modne kombinacije slavnih komentirali su stilist Neven Ciganović (47) i operna pjevačica Sandra Bagarić (47). Cigi je najviše prašine podigao svojim komentarima na račun majke Marka Grubnića (62).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Branka Grubnić je nedavno proslavila 62. rođendan te je Marko tom prilikom na svom Instagram profilu objavio njihovu zajedničku fotografiju. 

- Izgleda definitivno sjajno, zabljesnuli su me ovi zubi, i Brankini i Markovi - rekao je Ciganović čim je vidio sliku.

- Ona tu izgleda mlađe nego Marko. To je sve do Photoshopa. Meni je ova slika totalno nerealna, ja mislim da ona možda čak ni nema ovu haljinu, možda je dodana u Photoshopu - našalio se, te priznao kako je Brankina haljina ipak lijepa.

- Haljina i cipele su prekrasne, u to ne sumnjam jer je Marko radio styling i to uvijek izgleda besprijekorno. Perika mi je tu upitna, vidio sam tu periku već na Maji Šuput - bio je direktan stilist.

USKORO SVADBA Mehunka hvalila zaručnika prije vjenčanja, a Cigi joj 'spustio'

- Ja znam sve o plastičnim operacijama i nema šanse da te itko operira da sa 62 izgledaš kao da imaš 22 - zaključio je.

Kasnije je na svom Instagram profilu objavio dvije fotografije Martine Tomčić - jednu iz emisije 'Supertalent', a drugu s Instagrama.

- Ono kad ti Martina Tomčić ubije sve iluzije o Branki Grubnić - napisao je uz fotografije.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • TeaGreen 29.09.2021.

    Mama moze na reciklažu sa ostalom plastikom umjesto na groblje kad umre 😂😂

  • Ivica9999 29.09.2021.

    Baš je lijepa gospođa Tomić

  • Jiva 28.09.2021.

    O bog ti jadanDa nas pošteno rokne solarna baklja i vrati nas tam u srednji vijek bar ne bi čitali o dva iskompleksirana pjetlića i ne bi ja ko treći debil imao potrebu komentirati i pridodavati im na pažnju

Komentiraj...
Vidi sve komentare