To je to što me zanima!

Cijeli dvor traži nestalu Hurem: Tko je kriv za njezin nestanak?

Mihrimah zabrine vijest da njezina majka Hurem dosad nije stigla u posjet oboljelom bratu Selimu. Sigurna je da Hatidže, Mahidevran i Šah stoje iza njezinog nestanka
Vidi originalni članak

Zahvaljujući osmanskim snagama Ferdinand bježi iz Budima. Kraljica Izabela se u svoje osobno, kao i u ime supruga Ivana Zapolje, dolazi zahvaliti Sulejmanu za potporu. Međutim, iznenadit će je njegova zapovijed da se Budim pripoji Osmanskom Carstvu sve dok njezin sin ne bude mogao obavljati dužnosti kralja. 

Za to vrijeme, Mihrimah zabrine vijest da njezina majka Hurem dosad nije stigla u posjet oboljelom bratu Selimu. Princeza je uvjerena da sultanije Hatidže, Mahidevran i Šah stoje iza njezinog nestanka, čak štoviše, da su opet iskoristile priliku sultanovog izbivanja iz dvora i njezinoj majci podmetnule zamku napisavši lažno pismo u Selimovo ime.

I dok sultanije traže alibije, Mustafa pokreće istragu kako bi pronašao krivca prije nego li se Sulejman vrati s pohoda. Što će učiniti Sulejman kada dozna da je ostao sam, bez Hurem, doznat ćemo u novom nastavku serije 'Sulejman Veličanstveni'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 01.11.2013.

    kriv Šemso garant

  • jedina1301 31.10.2013.

    Hatice je kriva a moj dragi bu je vratil ehhehehe

  • zahira45 31.10.2013.

    hahaha...Carica Hurem. Kaže povijest sve ih je sredila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare