To je to što me zanima!

Čilić supruzi poželio sretnu 2. godišnjicu: Imamo novog člana

37. tenisač svijeta upoznao je Kristinu 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. Njihovo prijateljstvo brzo je preraslo u ljubav i postali su nerazdvojni
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Odlično mi je sa sinom i ženom, ovo mi je najbolji period u životu

Tenisač Marin Čilić (31) uživa u izolaciji sa svojom obitelji, suprugom Kristinom (30) i tromjesečnim sinčićem Baldom. U zadnje vrijeme često ohrabruje svoje pratitelje na društvenim mrežama govoreći im kako je već nekoliko tjedana karantene iza nas i kako smo sigurno iz ovog uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari poput učestalijeg druženja s ukućanima, duže spavanje, smijanje, kuhanje...

Poručio je i kako ga je karantena naučila da još više cijeni vrijeme koje provedeš obitelji i trening u prirodi. Sada je na romantičan način čestitao supruzi drugu godišnjicu braka, koja je ove godine nešto drukčija nego prije.

- Slavimo drugu godinu braka, ali s našim novim članom. Sretna godišnjica - napisao je Čilić, a u komentarima su im mnogi zaželjeli sve najbolje u braku.

POGLEDAJTE VIDEO O VJENČANJU:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par se vjenčao u crkvi svetog Nikole u Cavtatu. Gosti su pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se na ceremoniju dovezi u bijelim Teslinim električnim automobilima. Fešta do jutra nastavila se na dubrovačkoj tvrđavi Revelin.

Početkom veljače postali su roditelji, a dječaka ne pokazuju često na društvenim mrežama. 37. tenisač svijeta upoznao je psihologinju i politologinju 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, na kojem je radila kao hostesa. 

Kristina je dvije godine kasnije ponijela titulu najseksepilnije Dubrovkinje, po izboru čitatelja lokalnog magazina. U konkurenciji je bilo 25 djevojaka. Kristina je bila i prva pratilja Miss Alpe Adria 2005. Ubrzo nakon što su se upoznali, njihovo prijateljstvo preraslo je u ljubav i postali su nerazdvojni, a Čilić ne skriva koliko je sretan što je baš Kristinu odveo pred oltar. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Odlično mi je sa sinom i ženom, ovo mi je najbolji period u životu

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Lola. 29.04.2020.

    Groucho Marx bez naočala

  • Busi 29.04.2020.

    dobro.

  • medeki 29.04.2020.

    Zzzzjjjeeevvv!

Komentiraj...
Vidi sve komentare