To je to što me zanima!

Ćiritović nakon razvoda: Još sam popularan među ženama

Razvodu s Luciom, kaže, nije kumovala treća osoba. Ostali su u dobrim odnosima i zajedno odgajaju sina Krstu, donosi Story. Petru je važno da uspijeva kao otac
Vidi originalni članak

Još od travnja 2014. Petar Ćiritović (36) i njegova supruga Lucia (30) ne žive zajedno. Ona se s njihovim dvogodišnjim sinom Krstom iselila iz zajedničkog stana. Glumac je za Story rekao kako su i dalje u dobrim odnosima.

- Našem razvodu nije kumovala treća osoba, nego su se naši karakteri počeli sukobljavati - objasnio je Ćiritović raspad dvogodišnjeg braka. Odluku o razvodu donijeli su zajednički, činila se kao najbolje rješenje. Sudski su još u braku.

Glumicu je, kaže, važno da uspijeva kao otac iako ulogu supruga nije uspio odigrati. 

- Lucia i ja uspjeli smo da Krsto ne osjeti naše probleme. To je pobjeda unutar poraza. Unatoč svemu što se dogodilo među nama, ona je majka mog djeteta i uvijek će biti posebna žena u mom životu. O njoj mogu reći samo najljepše - kaže Petar. Godi mu kad izađe van i vidi da je još popularan među ženama, iz kojeg god to razloga bilo. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 53

  • More22 14.03.2015.

    Najjace mi je to kad mi kazu da im se "karakteri" ne slazu! Hahahahahaha...a pa sta si onda hodao prije braka...cemu to vrijeme??? Hahahaah....imas paperje od brade,jos nemas ni pravu bradu.Bez veze si.

  • magi09 12.03.2015.

    Joj pa taj je glumio u nekoj domacoj trakavici,nemam pojma kak se trakavica zvala....toliko je popularan da sam uspjela zapamtiti kad bi mi se tlak digao od najave te sapunice...

  • guadalupe 12.03.2015.

    je l ovo onaj koji ima sedam kuća, pet stanova, šest auta, velika faca,

Komentiraj...
Vidi sve komentare