To je to što me zanima!

Ćiro o Rokovom uspjehu: Mi Blaževići smo rođeni pobjednici

Nogometni trener Ćiro Blažević bio je uvjeren u pobjedu prezimenjaka Roka, a vjeruje da će sjajno proći i u Tel Avivu na Euroviziji
Vidi originalni članak

Ma odmah sam prepoznao da će pobijediti. On je čisti talent, vidjet ćete da će dobro proći i u Tel Avivu na Euroviziji, rekao nam je Miroslav Ćiro Blažević (83), Rokov prezimenjak.

O rodbinskim vezama nezahvalno je razglabati, no o talentima bi se već dalo. Svestrani Ćiro bio je prvak Jugoslavije u skijaškom trčanju, nogometaš, a najveće je uspjehe imao kao nogometni trener. Dinamu je 1982. vratio naslov nakon 24 godine, a s reprezentacijom je 1998. bio treći na svijetu. Malo je i glumio, a s Kemalom Montenom snimio je duet za pjesmu “Dinamo”.

- Mi Blaževići smo vam rođeni pobjednici. Nisam toliko talentiran za pjevanje, više za sviranje. I to sviranje ku... - našalio se Ćiro. A Roko (18) već je počeo s pripremama za Tel Avi. Usporedo će se gimnazijalac morati spremati i za maturu.

- Bit će sve to u nekoliko tjedana, morat ću se dobro potruditi jer ne želim ‘faliti’ na Euroviziji, a ni u školi, važno mi je da je uspješno završim. Imam dobru podršku pa mislim da neće biti nikakvih problema - kaže Roko.

U talent showu “Zvijezde” bio je drugi. Popularnost je rasla, ali sad je to sasvim druga priča. Malo je reći da ga ponekad opsjedaju.

- Sad ispada da je bolje da u ‘Zvijezdama’ nisam pobijedio, to drugo mjesto donijelo mi je više dobroga. Kad sam se plasirao na Doru, popularnost mi je dosta porasla. Cura ne nedostaje, ali nemam vremena - priznao je pobjednik Dore.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tremu uoči velikog opatijskog nastupa nije imao. Više je imao problema s jaknom za nastup.

- Naručili smo je iz Londona te je kasnila. Kad je došla, u timu su me zezali i rekli da je potrgana u transportu. Skoro sam ‘poludio’, a onda su mi rekli da je ‘prank’ - otkrio je Roko.

VESELJE U OBITELJI BLAŽEVIĆ Baka je presretna zbog Rokove pobjede: Poljubila je televizor

SANJATE SEKS S NEKIME TKO NIJE VAŠ PARTNER? Ovo može biti uvrnutije nego što mislite

Idi na 24sata

Komentari 3

  • MynameisNO 19.02.2019.

    Ajmooo Rokooo, razvaliiiii! Cijela Europa priča o krilima, samo neka pričaju.

  • 19.02.2019.

    ne vjerujem u njegov uspjeh na eurosongu.

  • 19.02.2019.

    ..teški muljator je ovaj Ćirohito....;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare