To je to što me zanima!

Članici hrvatskog benda 'Žen' u Srbiji ukrali splitske tablice

Tablice su se pojavile u policijskoj stanici, a gošće iz Hrvatske svoju su zahvalnost pokazale postom na Facebooku i krenule dalje svojim putem, zaključio je obožavatelj benda
Vidi originalni članak

Priča o glazbenicima iz benda 'Žen' postala je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, progresivni rock bend nastupao je u Gornjem Milanovcu nakon što je stigao iz Novog Sada i Beograda u sklopu svoje europske turneje.

- I, kako to obično biva, svirka je bila super, atmosfera također. Netko je, međutim, uspio sve pokvariti jer je dok je svirka trajala uspio skinuti hrvatske tablice s vozila kojim je bend putovao i prevozio opremu - otkrio je za srbijanski portal 'Blic' jedan od fanova benda koji je prisustvovao koncertu te dodao kako se cijela situacija brzo odigrala.  

- Članovi benda nisu mogli nikuda do tablica. Odmah su se obratili mladima i policiji u Gornjem Milanovcu. Mladi su se latili tipkovnica i Facebooka i počeli bjesomučno zahtijevati da se tablice vrate, pišući kako 'u tom gradu ne žive seljačine' i apelirajući na savjest onih koji su ukrali tablice - dodao je jedan od svjedoka.

I u trenutku kada su članovi benda pomislili kako neće pronaći tablice - iz policije je stigla sretna vijest. 

- Tablice su se pojavile u policijskoj stanici, a gošće iz Hrvatske svoju su zahvalnost pokazale postom na Facebooku i krenule dalje svojim putem - zaključio je obožavatelj benda 'Žen'. 

- Zahvaljujemo se policiji Gornji Milanovac na profesionalnosti i brzini obavljenog posla - napisao je na svom Facebook profilu Kristijan Smok. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jo2hn8ny 01.12.2018.

    Ovi se zahvaljuju miliciji umjesto svojim fanovima, što su natjerali nekoga seljaka da ih vrati.

  • OS_LEGA 01.12.2018.

    Šta će na to reći Dačić, Vućić i Pajo Patak: "Eto provokatišu nas opet u....".

  • EL ROI 01.12.2018.

    Da bas smisno i lipo se odigralo. A da je to sve bilo u HR, bili bi naslovi, povampirene ustase jedu male nevine srpske tablice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare