Obavijesti

Show

Komentari 9

Članici hrvatskog benda 'Žen' u Srbiji ukrali splitske tablice

Članici hrvatskog benda 'Žen' u Srbiji ukrali splitske tablice
2

Tablice su se pojavile u policijskoj stanici, a gošće iz Hrvatske svoju su zahvalnost pokazale postom na Facebooku i krenule dalje svojim putem, zaključio je obožavatelj benda

VIDEO

Priča o glazbenicima iz benda 'Žen' postala je pravi hit na društvenim mrežama. Naime, progresivni rock bend nastupao je u Gornjem Milanovcu nakon što je stigao iz Novog Sada i Beograda u sklopu svoje europske turneje.

- I, kako to obično biva, svirka je bila super, atmosfera također. Netko je, međutim, uspio sve pokvariti jer je dok je svirka trajala uspio skinuti hrvatske tablice s vozila kojim je bend putovao i prevozio opremu - otkrio je za srbijanski portal 'Blic' jedan od fanova benda koji je prisustvovao koncertu te dodao kako se cijela situacija brzo odigrala.  

- Članovi benda nisu mogli nikuda do tablica. Odmah su se obratili mladima i policiji u Gornjem Milanovcu. Mladi su se latili tipkovnica i Facebooka i počeli bjesomučno zahtijevati da se tablice vrate, pišući kako 'u tom gradu ne žive seljačine' i apelirajući na savjest onih koji su ukrali tablice - dodao je jedan od svjedoka.

I u trenutku kada su članovi benda pomislili kako neće pronaći tablice - iz policije je stigla sretna vijest. 

- Tablice su se pojavile u policijskoj stanici, a gošće iz Hrvatske svoju su zahvalnost pokazale postom na Facebooku i krenule dalje svojim putem - zaključio je obožavatelj benda 'Žen'. 

- Zahvaljujemo se policiji Gornji Milanovac na profesionalnosti i brzini obavljenog posla - napisao je na svom Facebook profilu Kristijan Smok. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac