To je to što me zanima!

Claudia Beni: Još uvijek čuvam kostim s Eurosonga u ormaru, možda se za koju godinu vratim

Claudia je počela pjevati s 9 godina, a s 12 je prvi put nastupila na Dori s grupom Teens. Nakon nastupa na Eurosongu, prozvali su je novom Tajči, no ona se ubrzo povukla sa scene
Vidi originalni članak

Da, prošlo je već 19 godina od nastupa na Eurosongu! Sada tek razumijem kakav je to bio uspjeh, kao i pritisak. Otkako sam svoje dala, otada više ne pratim niti hrvatska niti europska glazbena natjecanja, rekla je Claudia Beni (35) u razgovoru za RTL. Nekadašnja teen zvijezda vrhunac glazbene karijere doživjela je 2003. na Eurosongu s pjesmom 'Više nisam tvoja'.

Na Dori se natjecala protiv Nine Badrić, koja joj je, kako kaže, bila ogroman uzor, Maje Šuput, Maje Blagdan, Giuliana...

SJEĆATE LI SE CLAUDIJE BENI? Bila je teen zvijezda i zapjevala za nas na Eurosongu, a danas se posvetila djeci i ugostiteljstvu

- Zapravo je ta Dora 2003. godine bila moja promocija za novu prekretnicu. Sjećam se tih vremena, nisam imala nikakvu tremu, sjećam se kako je tadašnja hrvatska delegacija govorila ‘joj, da nam je svake godine Claudia Beni’, bila sam mlada i neopterećena. Kad sam nastupala na Eurosongu u Rigi, sjećam se kako sam vidjela samo prva dva redu, među kojima su bili i moji roditelji. Ne žalim zbog ničega jer je bilo zaista prekrasno" - ispričala je.

Na Eurosongu bila je petnaesta, a kostim i uspomene još uvijek čuva.

- Kostim je još uvijek doma, u ormaru u sobi mojih djevojčica. Tu haljinicu stalno izvlače van, no nisu je još uvijek probale. Premale su, ali stalno mi govore: ‘Mama, pusti nam mamu’! Plešu našu koreografiju s Eurosonga. A sjećam je se i ja. Kako ne bi - rekla je Claudia, pa dodala da ni povratak glazbi za koju godinu nije isključen.

Danas je majka šestogodišnjih blizanki Chiare i Noemi, a u naselju Jušići u Matuljima kroz desetak dana otvara kafić nalik na one u Trstu koju sama naziva “svijetom kave”.

- Cilj nam je slične kafiće otvoriti diljem Hrvatske, a opcija je svakako i Zagreb. No, ne smijem sve otkriti - zaključila je za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • komentator Luka 10.02.2022.

    dobra je bila, ivana brkić još i bolja, šteta kaj više nema takvih!

  • 10.02.2022.

    Normalna cura, zgodna, djeluje mi skroz OK.

  • rocky55555 10.02.2022.

    Bome lijepa je žena postala

Komentiraj...
Vidi sve komentare