To je to što me zanima!

Clooney je demantirao napise: Želim da se sr... prestanu pisati

Holivudski glumac ne voli komentirati privatni život, no to je ipak odlučio učiniti nakon što su ga strani mediji u posljednja tri tjedna povezali s tri slavne žene
Vidi originalni članak

I pored svih žena s kojima svakodnevno provodi vrijeme holivudski glumac je i dalje slobodan. George Clooney (52) odlučio je demantirati napise o vezama s nekoliko slavnih ženskih imena s kojima su ga povezivali u posljednje vrijeme. Među njima su glumica Katie Holmes, britanska odvjetnica Amal Alamuddin te hrvatska manekenka i glumica Monika Jakišić. 

- Tri različite žene u tri tjedna. Trebao bih biti sportaš. No, naravno, sve je izmišljeno - rekao je glumac za časopis People koji silno želi da se ovakve glasine prestanu pisati. 

- George želi zaustaviti ta s****. Želi da Katie uzme odmor, želio bi da Amala može raditi na svojim slučajevima bez obzira na to što je večerala s Clooneyem i još četvero ljudi. Čak sam i pitala Georgea jesu li ove glasine istinite. Rekao mi je da iako nikad ne komentira svoj privatni život, za dobrobit spomenutih žena, rekao je da mora - otkrila je glasnogovornica glumca te dodala da George trenutačno nije u vezi. 

- Nije ni s Monikom, ni s Katie, a nije ni novi dečko britanske odvjetnice - zaključila je glasnogovornica glumca. 

G. Clooney na večeru je izveo najseksi britansku odvjetnicu

Idi na 24sata

Komentari 23

  • little-bee 01.11.2013.

    da se nebi naklapalo i da se ti nebi đorđe moj nervira, evo ja te čekam, dolazi!

  • emma123 31.10.2013.

    a jadan, još je solo

  • duunjica 31.10.2013.

    znači bezveze je....

Komentiraj...
Vidi sve komentare