To je to što me zanima!

Clooney se ispričao putnicima aviona zbog buke svoje djece

Zbog blizanaca plačem barem četiri puta dnevno od nesnosnog umora, kaže holivudski glumac. Za kći Ellu tvrdi da je profinjena na majku, a za sina Alexandera kaže da samo jede
Vidi originalni članak

Izgleda kako se glumac George Clooney (56) i njegova supruga, odvjetnica Amal (39) još nisu najbolje snašli u ulozi roditelja. Par je odlučio putovati sa svojim 6-mjesečnim blizancima Ellom i Alexanderom, a zbog plača i buke su ostalim putnicima pripremili personalizirane slušalice.

George je nabavio slušalice koje odlično prigušuju zvukove iz okoline, a na njih je dao otisnuti logo brenda tekile Casamigos koju je prije nekoliko mjeseci prodao londonskoj firmi Diageo.

Na slušalicama je pisalo: 'Unaprijed se ispričavamo'.

Kad se Clooney u rujnu pojavio na crvenom tepihu, mnogi su primijetili da je vidno mršaviji te da ima velike podočnjake.

- Ja plačem više od njih. Plačem barem četiri puta dnevno. Od nesnosnog umora - rekao je tada Clooney. Za malenu Ellu izjavio je da je profinjena na majku, a za sina Alexander kaže da samo jede i ispušta zvukove.

George je Amal upoznao 2013. na jezeru Como u Italiji. Nakon prvog susreta, glumac i pravnica počeli su se dopisivati pa je i jednom i drugom odmah bilo jasno da među njima postoji 'iskra'. 

- Na prvi spoj izašli smo u Londonu. Bili smo na večeri u trendi restoranu. Kada smo izašli, dočekalo nas je pedesetak paparazza, a ona je taj dio odradila poput profesionalca. I tako je sve krenulo - rekao je Clooney. Dodao je kako je shvatio da želi s Amal provesti cijeli život kada se uhvatio da 'bulji' u njezine fotografije sa zajedničkog odmora koje je imao na mobitelu. Ubrzo ju je zaprosio nakon romantične večere. 

- Proveo sam dvadeset minuta klečeći. Čekao sam da kaže 'da', no ona je stalno ponavljala 'O moj Bože'. Bila je u šoku - rekao je Clooney. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • božanstvena_komedija 13.12.2017.

    Za djecu treba energije, strpljenja nije dovoljna samo ljubav. S obzirom na godine gospodina, treba se više potruditi, kad si mlađi nekako ide lakše :)

  • 13.12.2017.

    ima lijepu ženu

  • hzhbcop 13.12.2017.

    A moj George, ja niti para, niti auta, ni aviona, ni bicikla... pa opet trojke odgojio bez suze, škrgutanja zubi i jadanja drugima, od dragosti... poklopi se usima i šuti Bogati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare