To je to što me zanima!

Clooney ima kćer? Od glumca traže da napravi test očinstva

Stacy Keibler je bila Georgeova djevojka u razdoblju od 2011. do 2013., a nastavili su se viđati i nakon njihova službenog prekida. Tako su se pojavile glasine da je glumac otac njezina djeteta, ali on to negira
Vidi originalni članak

Pojavile su se glasine kako američki glumac George Clooney (58) uz blizance Alexandra i Ellu (2)  ima još jedno dijete, prenosi Business Times. Naime, riječ je o kćeri Avi (5) njegove bivše djevojke, glumice i manekenke Stacy Keibler (39).

Stacy je bila Georgeova djevojka u razdoblju od 2011. do 2013., a nastavili su se viđati i nakon njihova službenog prekida. Malu Avu glumac odbija priznati, a glasine su počele zbog anonimnog pisma koje je glumac dobio na svoju kućnu adresu. U tom se pismu od njega zahtijeva da napravi test očinstva kako bi se utvrdilo ako je Clooney doista otac petogodišnje djevojčice. 

Njegova supruga Amal (41) prva je primila i pročitala pismo, što ju je povrijedilo. Šokirala se i odmah zahtijevala supruga da joj objasni ovu situaciju. Loše je reagirala na novonastalu glasinu, a George za sve tvrdi da je laž.

Veliki zavodnik među glumcima dugo je odolijevao braku i obvezama koje on donosi, ali ga je Amal naposljetku osvojila.

ANTIČKE IDEAL LJEPOTE Službeno je: George Clooney je najljepši muškarac na svijetu

 U jednom od svojih posljednjih intervjua otkrio je kako je bio primoran povećati sigurnost svoje djece, a sve je počelo nakon što je njegova supruga nastavila borbu za prava žena koje su silovali pripadnici takozvane islamske države. 

- Ne želimo da naša djeca postanu meta, stoga pazimo na svaki detalj. Imam prekrasnu ženu i dvoje prekrasne djece, no nedostaje mi ona privatnost da sa svojom djecom mogu šetati Central Parkom - izjavio je poznati glumac. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ♡♡♡ 26.07.2019.

    Odbija priznati malenu i nece test ocinstva.... ne zeli ni provjeriti je li dijete njegovo?!? pa da, lakse se praviti da se to njega ne tice... i to je otac... ako ne zeli priznati dijete zbog sadasnje zene, (stalo mu je do nje pa da je ne bi izgubio) onda ga je trebao drzati u gacama i cekati tu "pravu" da mu bude jedina i da mu ta jedina rodi djecu, a ne skakati s jedne na drugu i onda glumatati nevinasce..

  • Fashygirl 26.07.2019.

    Jao koja glupost, tocno se vidi da je cista tabloidna izmisljotina

  • Uragan_1 25.07.2019.

    Pa on uopće nema gornju usnicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare