To je to što me zanima!

Clooneyjeve metode udvaranja: Pretvarao se da je vlastiti pas

Bilo je to jedno od vrlo popularnih mjesta. Kada smo izašli, čekalo nas je 50 paparazza. Ali ona se suočila s tim kao šampion, otkrio je holivudski glumac
Vidi originalni članak

Iako je slovio za jednog od najpoželjnijeg muškarca na svijetu, George Clooney (57) morao se prilično potruditi kako bi osvojio svoju suprugu Amal (40). Kako piše britanski Express, holivudski glumac silno se namučio dok nije našao idealno mjesto za njihov prvi spoj.

VOZAČ AUTA: Nikad nisam ni sanjao da ću se sudariti s glumcem Clooneyjem

Umjesto klasičnog odlaska u kino ili večere, pozvao ju je Abbey Road studios gdje je u to vrijeme snimao. U istom studiju svojevremeno su radili i The Beatlesi, a George i Amala trebali su uživati u izvedbi orkestar koji je činilo čak 150 članova.

Ipak, atraktivna odvjetnica je kasnila zbog poslovnih obaveza, a da mu se iskupi, pozvala je Georgea na piće i večeru. 

- Bilo je to jedno od vrlo popularnih mjesta. Kada smo izašli, čekalo nas je 50 paparazza. Ali ona se suočila s tim kao šampion. I ubrzo, stvari su se među nama 'posložile' jednom kada sam boravio u Londonu - otkrio je svojedobno Clooney.

ZASLUŽNA JE TEKILA Clooney nije snimio niti jedan film, a najplaćeniji je glumac

Među mnogim detaljima njihove romanse, mediji su otkrili da je holivudski šarmer toliko želio osvojiti Amal da joj je 'pisao pisma u kojima se predstavljao kao njegov pas Einstein'.

Osim toga, u pismima je navodio i da je 'otet te da mu je potreban odvjetnik'. Ova neobična taktika očito je 'upalila' jer je Amal jednom prilikom priznala kako nije očekivala da će je zadesiti takva ljubav i sreća.

VIDI OVO: Ovi slavni parovi su se bez srama svađali pred svima!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mily 28.09.2018.

    ne bi ti nikada ostavio svoju Elisabetu da si nisi u glavi zacrtao da budeš budući američki predsjednik, a Elisabeta je samo jedna normalna, zgodna cura. Ako je kandidat niš, onda je potrebna moćna žena, jel tako?:) Pronašli su ti najadekvatniju ženu, organizirali spoj, i plan je počeo. Da sve bude po planu, medicina je isti zaokružila sa blizancima. He he, nastavk slijedi do izbora

  • tajnamoja 28.09.2018.

    Nikad nije bio posebno zgodan, mozda šarmantan...metoda mu je ocito uspjela, av av.

  • mrTrobec 27.09.2018.

    Kada bolje pogledam sve više vjerujem da je Cloony slabovidna osoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare