To je to što me zanima!

Lana i Katarina grudnjacima su stavile pjevanje u drugi plan

Na završnoj večeri CMC festivala Lana Jurčević nosila je grudnjak s metalnim zvjezdicama i šiljcima dok je Katarina Rautek preko grudnjaka odjenula uski sako
Vidi originalni članak

Stilizirani topovi novi su apsolutni modni hit ovoga ljeta. Neke hrvatske pjevačice otišle su korak dalje pa na nastupima nose samo grudnjake. Lana Jurčević (28) na završnoj večeri CMC festivala u Vodicama kopirala je britanske kolegice Jessie J (25) i Ritu Oru (22). Trendi šarene hlače i kričavu maramu oko glave upotpunila je neobičnim grudnjakom s metalnim zvjezdicama i šiljcima. Zagrebačka pjevačica u istom komadu odjeće snimila je i spot za novu pjesmu “La La Land”.

U rublju je u Vodicama pjevala i Katarina Rautek (29). Vokal dance benda E.T. preko bijelog push-up grudnjaka odjenula je uski sako. Zakopčala je samo jedan gumb kako bi joj bujni dekolte bio u prvom planu. Katarina deset mjeseci poslije rođenja sina Dominika izgleda besprijekorno. Trudničke kilograme izgubila je redovitim vježbanjem, a s rodiljnog se na pozornicu vratila već poslije mjesec dana.

Što izazovniji imidž voli i Žanamari Lalić (31). Otkako je sa zabavne pop glazbe prešla na rock, Makaranka bujne grudi pokazuje u prozirnoj odjeći. Seksepilnim fotografijama dekoltea i ravnog trbuha stalno se hvali na društvenim mrežama. Žanamari je grudi prošle godine pokazala u časopisu Playboy, ali nikad se, dodaje, ne bi skinula do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • i ja imam misljenje 29.06.2013.

    a neamju baš šta za pokazat.. bolje da su neku lijepu haljinu obukle...

  • Ubananismo 19.06.2013.

    ajd neseri

  • ZlatkoKovacevic 19.06.2013.

    Šta fali njihovom izgledu? Obleka za 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare