To je to što me zanima!

Naljutio roditelje: Cmrk psovao i aludirao na seks pred djecom

Oko sat vremena Siniša Cmrk pokušavao je biti zanimljiv. Pričao je o 'uvlačenju u guzicu gradonačelniku' i rekao da bi to 'imalo smisla da on ima dva metra i 115 kila'
Vidi originalni članak

Proslava Dana neovisnosti u Vukovaru ostat će zapamćena po Viteškom turniru kojim su udruge Hrvatski vitez i Optimista Hrvatske pokušale Vukovarcima približiti običaje iz srednjeg vijeka, ali i po tome kako je manifestaciju vodio nekadašnji TV-voditelj Siniša Cmrk.

U gotovo sat vremena Cmrk je pokušavao okupljenima, među kojima je bilo i mnogo djece, prikazati što se događa u zamišljenoj areni, a istodobno biti zanimljiv i duhovit. No, mnogi su ostali zapanjeni prostotama koje je Cmrk izrekao u mikrofon. Objašnjavajući organizaciju Viteškog turnira, ispričao je da je gradonačelnika Vukovara nazvao u sedam ujutro i pomislio da će ga “odhebati”. Nastavio je kako “nije imalo smisla da se uvlači u guzicu gradonačelniku”, te da bi takvo što “imalo smisla samo kada bi on imao dva metra i 115 kilograma”

- To bi tada dugo trajalo, a njemu bi bilo lijepo - rekao je Cmrk. Kazao je i kako je jedan od vitezova uvijek zadovoljan, a da bi bio zadovoljen, trebala bi mu jedna raspuštenica. Opisujući jednoga od vitezova koji je sudjelovao u događaju, rekao je da ima dugačak nos, dugačak mač, ali i dugačku čunu. Postavio je okupljenima i pitalicu: Što to imaju žene na slovo P, a muškarci nemaju? Naravno - pamet, rekao je Cmrk.

Bilo je tu i stihova poput: “Kobila Suzi četkom grebe po pruzi i češka se po guzi...” Neki su Vukovarci iz revolta otišli.

- Ne želim slušati takvo što, osobito ne kad je dijete sa mnom. Proslava je super, ali da sam znala da će biti takvih riječi, sigurno ne bih došla. Cmrk me razočarao. Sramota - rekla je Irena A., okrenula se i otišla.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • KAJ TE BRIGA_2 10.10.2012.

    Vidim da bi mu neki i sudili, pogledajte prvo sebe. Kad sam bio mali gledao sam njegove emisije, ne mislim ništa loše o čovjeku, znam da je zalijepio šamar nekoj ženskoj onako u žaru i zbog toga razapinjan po novinama. Što je loše u njegovim šalama, čovjek nikoga ne vrijeđa, ne širi mržnju, u ćemu je problem, u lažnom moralu eto.

  • pjevackokica 10.10.2012.

    pa kaj onda nisu pozvali i Vedranu Rudan?

  • heri 10.10.2012.

    da, ćini se da je bilo malo šmrkanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare