To je to što me zanima!

Čoliću je ljubav smisao života: Nisam spavao s tisuću žena

Pjevač će na Dan žena nastupiti u zagrebačkoj Areni. Broj žena koje su ga ljubile nepresušna su tema medijskih natpisa, a on tvrdi da nije spavao s njih tisuću
Vidi originalni članak

Zdravko Čolić (60) obožavatelje će na Dan žena obradovati trosatnim koncertom u zagrebačkoj Areni kojim otvara koncertu sezonu. Izvest će hitove s najnovijeg albuma, a kao njegovi specijalni gosti u Zagreb dolaze bubnjari Dragoljuba Đuričića, nekadašnjeg bubnjara makedonske grupe 'Leb i sol'.

- Ljubav je jedina istina koju prepoznaješ u svijetu s kojim i u kojem živiš. Moje postojanje je neprestano prenošenje ljubavi prema drugima, prema obitelji, prijateljima i mojoj publici - rekao je pjevač koji, preispitujući svoj život i postojanje, kao jedinu istinu vidi ljubav.

Na pitanje kako objašnjava svoju magičnu privlačnost ženama već 40 godina, Čola kaže kako ni sam nema odgovor na to.

- Bilo čiji uspjeh je neka viša sila Božja i predodređenje da netko traje duže, netko kraće. Svaki čovjek ima energiju koju daje publici, možda se ja tu više dajem. Bez nekog koketiranja i namjere, sama energija djeluje pozitivno na većinu ljudi. Sretan sam čovjek - kaže pjevač kojeg već godinama karakteriziraju kao velikog šarmera i miljenika žena.

- Ljubav između dvoje ljudi je stapanje aura i energije koje se privlače i to je onaj osjećaj kada želite s nekom osobom provoditi vrijeme. Želite biti zajedno i sutra i uvijek dan duže - kaže Zdravko.

Broj žena koje su ljubile pjevača nepresušna su tema medijskih natpisa.

- Nisam spavao s tisuću žena. Preuveličavanje je dio mog posla, čovjek se mora s tim pomiriti, preuveličavanja su normalna - kaže pjevač.

Ulaznice za koncert u Areni Zagreb mogu se kupiti po cijeni od 130 kuna za parter dok mjesto na gornjoj tribini također stoji 130 kuna. Cijena ulaznice na donjim tribinama je 150 kuna, a mjesto na tribini uz Vip hospitality uslugu 250 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • nemoralna_skroz 28.02.2012.

    nema pojma s koliko je spavao,kao ni ja,a nisam s njih 1000 ...valjda hehehe

  • Faktor-S 27.02.2012.

    Možda nije spavao sa 1000 nego 900... Ali je gospodin!

  • FrancescaKasser 27.02.2012.

    ma covjek je genijalac! sta se vi pjenite!!! jedva cekam da odem na koncert, zao mi je sto prije nisam odlazila na njegove koncerte.

Komentiraj...
Vidi sve komentare