To je to što me zanima!

Corey Feldman: John Grissom me silovao kad mi je bilo 11...

Iako je godinama odbijao odati tko je silovatelj iza pseudonima Ron Crimson, Corey Feldman je u showu dr. Oza pokazao na Grissomovu fotografiju i rekao: 'To je on'
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Gooniesa' javno je optužila Johna Grissoma da ga je seksualno zlostavljao. U svojim memoarima Corey Feldman predatora je spominjao pod pseudonimom Ron Crimson.

Prije nekoliko godina izjavio je kako je za memoare morao promijeniti imena zlostavljača jer mu je tako savjetovao njegov odvjetnik, a izabrao je ona koja su zvučala 'najsličnije'.

- Ron me silovao i uveo u svijet droga iz kojeg sam se jedva izvukao. Najgore je što ga je unajmio moj otac da mi pomaže - izjavio je i dodao kako mu je davao kokain i crack.

Iako je godinama odbio odati identitet silovatelja, Corey Feldman (46) je u showu dr. Oza pokazao na Grissomovu fotografiju i rekao: 'To je on'.

Osim što je bio Coreyev asistent, zajedno su glumili u filmovima 'License to Drive' i 'Dream a Little Dream', a 2001. godine uhićen je zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • 03.11.2017.

    Najbolji film od njih mi je bio legendarni The lost boys

  • 03.11.2017.

    Gubica 😁

  • Tigar 74 03.11.2017.

    Feldman je jedan od rijetkih koji ne zaslužuje da ga se trpa u koš sa ostalima kojima se pamćenje "iznenada" vratilo. Tko iole prati zbivanja u tom svijetu, zna o stravi koju su prošli i on i prijatelj mu pok. C.Haim. Feldman se bori godinama, u okviru zakonskih mogućnosti, protiv pedofilskog zla u Hollywoodu. Tko god je pokrenuo ovu lavinu neka je blagoslovljen u ime svih onih koji su patili i pate. Neka monstrume stigne kazna! Žrtve će imati bar moralnu satisfakciju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare