To je to što me zanima!

Ćorićeva bivša ponovo ljubi: 'Čim je fotka pala, ozbiljno je'

Borna je nedavno pozirao u društvu atraktivne Mostarke Teje Lončar, a njegova bivša djevojka Valentina na društvenoj mreži se pohvalila fotkom s novim dečkom
Vidi originalni članak

Valentina Miletić (26) i tenisač Borna Ćorić (20) prekinuli su krajem prošle godine. Zagrepčenin je tada izbrisao sve fotografije na kojima pozira sa atraktivnom djevojkom koja je prije sedam godina proglašena 'Kraljicom Dalmacije'.

Ćorić je nedavno pozirao u društvu atraktivne Mostarke Teje Lončar (22) u splitskom noćnom baru. Čini se kako je i Valentina preboljela Bornu jer se na društvenoj mreži pohvalila novim dečkom.

- Čim je slika pala, ozbiljno je - zaključila je jedna pratiteljica.

Valentinin novi partner zajedničkim 'fotkama' hvali se već nekoliko tjedana, a skupa su proslavili i njegov rođendan.

Splićanka je prije veze s Bornom bila s nogometašem Markom Livajom (23).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • daniel1978 31.07.2017.

    "Ako nije na Instagramu, nije se ni dogodilo..." -sto reći više?!

  • bucokobasica 31.07.2017.

    Sljedeci sam ja oujeeeaaaa

  • 31.07.2017.

    Uvijek su me cudili ti bogati i poznati sportasi i njihov odabir partnerica. Clanak nije o Borni, ali govorim o njemu. Valjda je u ovih nekoliko godina karijere mogao shvatiti da ovakve plasticnjare u njemu vide prvenstveno novac, pa mozda tek poslije toga neku simpatiju (koje 99% ne bi bilo da nije poznati sportas). A on i dalje isto bira, obje plasticne, obje s tonom sminke... Ne kazem da treba biti s ruznom, upravno suprotno, i on ok izgleda, vazno je da te privuce i fizicki izgled, ali zar nikad ne osjeti potrebu za normalnom, prirodnijom zenom? Ili stvarno vrijedi ono o sportasima i njihovoj inteligenciji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare