To je to što me zanima!

'Corona uopće ne brine o sinu Nine Morić, ne daje joj ni eura'

LJUTITI TETAK Zagrebački psihijatar Slavko Sakoman tvrdi da Talijan rijetko zove dječaka i ne plaća alimentaciju. Za Carlosa ima samo riječi hvale jer je uzoran
Vidi originalni članak

Odnos s Coronom nema perspektive i to mi je Nina rekla zadnji put kad smo se čuli, rekao nam je manekenkin tetak, liječnik Slavko Sakoman (64). 

Dodaje kako ne zna jesu li se bivši supružnici uspjeli dogovoriti o plaćanju alimentacije za devetogodišnjeg sina Carlosa Mariju. Fabrizio Corona (37) već neko vrijeme ponovno bivšoj supruzi Nini Morić (35) ne daje ni eura za sina.

Sakoman za Carlosa, sina zagrebačke manekenke i talijanskog fotografa, ima samo riječi hvale jer je uzoran i dobro odgojen.

- Predivno je dijete - raznježio se zagrebački psihijatar. 

Dječak je prošlog mjeseca bio na svadbi njegove kćeri Lane u Zagrebu. Nina zbog obaveza nije mogla doći. Manekenka i Carlos često ljetuju kod Sakomanovih na Pagu. Dodaje kako ga je šokiralo što je tata Fabrizio lani samo jednom nazvao dječaka dok je bio na ljetovanju u Hrvatskoj.

- Maleni je bio kod nas nekoliko tjedana. Tata ga je nazvao samo da mu čestita rođendan. Napravili smo mu proslavu - prisjetio se Sakoman. 

O dječaku u Milanu, uz Ninu, brine i njezina majka Vranka. Ona je sestra Sakomanove supruge. Nina je nedavno otkrila kako je napokon sretno zaljubljena u talijanskog poduzetnika Pasqualea Granatija.

- Ne moram se mijenjati zbog muškarca - zaključila je Morić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • djomla 07.10.2011.

    Sakomanu je bilo bolje da se pobrine za svoju nenormalnu nećakinju, a ne da sad glumi velikog dušebrižnika, to je najmanje njegova stvar...

  • najjaći smo 07.10.2011.

    Daj nemojte pilat s ovom Morićkom..

  • Ministar Propagande 07.10.2011.

    lice od Nine Morić izgleda isto ko od Nevena Ciganovića

Komentiraj...
Vidi sve komentare