To je to što me zanima!

Cosby: Kad se seksaš sa 77, ne želiš čuti riječi 'nemoj stati'

Bill Cosby gostovao je u showu Jimmyja Fallona. Dokazao je da i danas ima smisao za humor koji mu je 80-ih godina donio svjetsku slavu i popularnost
Vidi originalni članak

Ušetao je u studio plešući i uživao u glasnom pljesku koji mu je publika podarila. Sjeo je u stolac kao da sjeda u auto i ubrzo počeo pričati o jelenima koji istrčavaju na cestu i vozačima koji uvijek 'izvuku deblji kraj' kad 'pokupe' jelena. Jimmy Fallon (39) smijao se i gledao svog gosta, no čak ni njemu sve fore koje je Bill Cosby (77) 'valjao' nisu bile najjasnije.

Nakon jelena, Cosby se prebacio na moljce i zatim zadirkivao voditelja jer ga je imitirao u svom showu. Ipak, najsmješniji dio showa bio je kad je Bill počeo pričati o odnosu sa svojom sedam godina mlađom suprugom Camille Hanks. Naravno, osjetio je potrebu pričati o seksu.

- Za rođendan nisam dobio tortu, dobio sam svoju suprugu. I, samo da znate, nema ništa više zastrašujuće nego kad ti supruga za 77. rođendan priredi iznenađenje i u trenutku kad ste intimni ti kaže da ne staneš, da samo nastaviš - rekao je Cosby te voditelja i publiku jako nasmijao.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • _petra_ 21.08.2014.

    haha,odlican

  • Ana Vlainić 21.08.2014.

    Istinska legenda!

  • Ideš Đurđa 21.08.2014.

    Zar je on jos ziv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare