To je to što me zanima!

Costner je otkrio tajnu filma Tjelohranitelj: To nije Whitney

Tu sliku sam izabrao zato što ju je uslikao moj prijatelj Ben Glass. Poslao sam je Warner Brothersu i rekao: 'Evo postera', prisjetio se glumac Kevin Costner
Vidi originalni članak

Filmski hit 'Tjelohranitelj' iz 1992. omiljen je mnogim generacijama, a 27 godina nakon glavni glumac Kevin Costner (64) otkrio je istinu o plakatu za film. Dosad se smatralo da Costner nosi Whitney Houston, ali sad je ispričao kako to nije bila ona već njena dvojnica. 

- Na slici nije bila Whitney zapravo. Ona je otišla kući, a ta djevojka koju nosim u naručju je njena dvojnica. Glava joj se ne vidi svakako jer je naslonjena na moje rame, što je i bilo prikladno. Bila je uplašena, jer se radilo o sceni u kojoj masa ljudi prekida njen koncert - rekao je Costner za EW.

Tvrdi kako je odmah znao da će to biti odlična fotografija za poster.

- Tu sliku sam izabrao zato što ju je uslikao moj prijatelj Ben Glass. Poslao sam je Warner Brothersu i rekao: 'Evo postera' - prisjeća se. Ipak, nije sve bilo tako jednostavno. Producentima se nije svidjelo to što se ne vidi lice Whitney Houston s obzirom da je bila velika zvijezda u to vrijeme i zasigurno bi privukla brojnu publiku. Na kraju je ipak izabrana fotografija na kojoj uopće nije Whitney. 

Costner i Houston na snimanju su imali jaku kemiju. Ostali su u dobrim odnosima pa je na njenom sprovodu 2012. Kevin održao govor. Ispričao je i kako je za iskre koje su frcale na snimanju zadužen scenarij Lawrencea Kasdana .

- To je bila smiješna, a kisela veza koja je jedinstvena. Način na koji je pisan tekst stvarao je iskre. Riječi su pružale kemiju - zaključio je Kevin. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Judita👥 25.06.2019.

    Plakala sam nA taj film

  • 25.06.2019.

    bio je to dobar film.

  • Argentinska mamba 25.06.2019.

    Ovo je faca i dan danas.Klasik od glumca.Nešto kao Gari Kuper ili Wejn.Sve uloge može odglumit.legenda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare