To je to što me zanima!

Courtney Love 'oplela' po Taylor Swift: 'Nije bitna ni zanimljiva'

Svojim izjavama o pjevačici Taylor Swift glazbenica Courtney je razbjesnila brojne fanove, a 'iskopali' su i njen tvit iz 2021. kad joj je čestitala rođendan
Vidi originalni članak

Američka glumica i glazbenica Courtney Love (59) kritizirala je nekoliko popularnih umjetnica, uključujući i Taylor Swift (34). U intervjuu izjavila je kako Taylor 'nije zanimljiva kao umjetnica' te da 'mrzi njezinu ideju i koncept'.

ZAMJERA MU Courtney Love ne podnosi Brada Pitta: Krivi ga što je ostala bez glavne uloge u kultnom filmu

- Taylor nije bitna. Ona je možda sigurna luka za curice i vjerojatno jest Madonna današnjice, ali nije zanimljiva kao umjetnica - rekla je glazbenica, piše Page Six.

Razbjesnila je fanove Taylor Swift, a neki su je nazivali i 'bakom'. 

- Courtney uvijek napada mlađe i ljepše i uspješnije žene od sebe. Daj si nađi zanimaciju - napisao je jedan korisnik društvene mreže X.

PODRŠKA U TEŠKIM TRENUCIMA Courtney Love: 'Navukla sam se na heroin, a Johnny Depp mi je spasio život. Jako je pametan...'

Mnogima je zasmetalo to što je Love ovo rekla dok je promovirala Courtney Love’s Women. Inače, riječ je o serijalu u kojem razmišlja o raznim ženama u glazbi koje su oblikovale njezinu karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljutiti fanovi na šokantne izjave, 'iskopali' su njen tvit iz 2021. kad je čestitala rođendan Taylor Swift i poručila joj kako je inspiracija za žene. Glazbenica nije štedjela ni pjevačicu Lanu Del Rey, za koju je rekla da bi 'stvarno trebala uzeti sedam godina pauze'.

-  Lana mi se ne sviđa otkako je obradila pjesmu Johna Denvera - komentirala je Courtney i istaknula kako je sve do te obrade pjesme 'Take Me Home Country Roads' mislila da je sjajna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MarjanaKrstavac 16.04.2024.

    Pa i nije pogriješila, skroz antipatična

  • fui24h 16.04.2024.

    I'm miss world, somebody kill me. Kill me pills, No one cares, my friends. I'm miss world, watch me break and watch me burn. No one is listening,my friend. Now I've made my bed, I'll lie in it. I'll die in it.

  • Demețra 16.04.2024.

    To je točno, Taylor Swift nije zanimljiva, ali nisi ni ti dušo, a bitna još manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare