To je to što me zanima!

Cowell je napravio prve korake nakon hitne operacije u subotu

Američki mogul pao je s električnog bicikla u svom domu u Malibuu. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je bio na operaciji leđa. Trajala je šest sati, a Simon je sada napravio i prve korake
Vidi originalni članak

Glazbeni mogul i član žirija u američkoj inačici showa 'Supertalent', Simon Cowell (60), uspješno se oporavlja nakon operacije leđa. Polako je napravio i prve korake, piše Mirror. U subotu navečer bio je hitno prebačen u bolnicu nakon što je imao nesreću, odnosno pao je s električnog bicikla i slomio kičmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Stella se borila za ulazak u finale Supertalenta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nesreća se dogodila u njegovom domu u Malibuu. U tom trenutku bio je paraliziran, a operacija je trajala šest sati. Izvor za strane medije rekao je kako mu je u leđa ugrađena metalna šipka. 

- Opet je na nogama i hoda koliko može. Ide polako, ali sigurno. Počeo je raditi iz bolničkog kreveta. Šalje e-mailove i razgovara sa svojim timom. Ne želi kasniti sa stvarima koje ima u planu napraviti - ispričao je Simonov blizak izvor. 

GLAZBENI MOGUL Simonu Cowellu hitno operirana leđa, pao je s električnog bicikla

Cowell bi u naredna četiri tjedna trebao snimati finale američkog 'Supertalenta', nakon što je produkcija bila zaustavljena zbog pandemije korona virusa. No njegovo mjesto sada će zauzeti pjevačica Kelly Clarkson (38).

- Simon joj je jako zahvalan i sretan je što će ga Kelly mijenjati - rekao je izvor za strane medije. 

Mogul se nakon nesreće oglasio i na Twitteru. Poručio je svima ako kupuju električni bicikl neka najprije pročitaju upute za korištenje, kako im se ne bi dogodilo isto što i njemu. Također, zahvalio je svim liječnicima koji brinu o njemu nakon nesreće.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Brozo 12.08.2020.

    On je englez a ne amerikanac

  • Bomber2307 11.08.2020.

    To ti je karmica,kad si pun sebe i mislliš da si Boga za j.... primio.Sretno ti u oporavku i spusti se na zemlju ko i večina takvih kao ti.

  • kajtebriga 11.08.2020.

    Nije žvaka za seljaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare