To je to što me zanima!

'Creed 2': Stallone i Lundgren pripremili su se za novu borbu

Osim bitke koju će voditi mladi Creed, i Rocky će se napokon suočiti s duhovima iz prošlosti ne bi li dovršio jedno poglavlje svojeg života. Borba pred njima bit će krvava
Vidi originalni članak

Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine svakako je i nastavak filma 'Creed:Legenda je rođena', nazvanog jednostavno 'Creed II'. Produkcija na tom filmu započela je u travnju ove godine u Philadelphiji u studijima Metro Goldwyn Mayer Pictures (MGM) i Warner Bros Pictures.

ODLIČAN USPJEH 'F20': Jako impresivna gužva na premijeri psihološkog trilera

Kako je 'Creed:Legenda je rođena' iz 2015. zaradio preko 170 milijuna dolara na kino blagajnama širom svijeta, tako je bilo samo pitanje vremena kada ćemo vidjeti još jedan film o mladom Creedu, sinu legendarnog Apolla Creeda iz serijala o Rockyju. Njegovu ulogu ponovno je preuzeo Michael B. Jordan, koji će reprizirati svoju ulogu kao Adonis Creed. Jasno, Stallone se vraća u film kao Rocky Balboa, a Ryan Coogler, redatelj prvog filma nastupit će kao izvršni producent. Mjesto za redatelja tako je ispražnjeno, a to je mjesto uzeo Steven Caple Jr..

I u novom filmu stvari ne funkcioniraju u životu mladog Adonisa. Morat će uskladiti svoj život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. No ovaj put to nije samo neki borac, ovaj put u igri je nitko drugi doli sin Ivana Draga, jednako smrtonosni Viktor. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo će još više motivirati Creeda za borbu u ringu.

Ali osim bitke koju će voditi mladi Creed, i Rocky će se morati suočiti s duhovima iz prošlosti ne bi li napokon dovršio jedno poglavlje svojeg života. Vezani zajedničkim nasljeđem dvojica boksača shvatit će da ništa nije važnije od obitelji te da nas skrivene tajne uvijek dočekaju. 'Creed II' će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar -  bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Pogledajte novi foršpan

Jordan i Stallone vraćaju se u svoje stare uloge, a pridružuje im se i Tessa Thompson, koja će reprizirati svoju ulogu kao Bianca.  Phylicia Rashad ponovno nastupa kao Mary Anne, dok su Wood Harris i i Andre Ward još jednom Tony 'Little Duke' Burton te Danny ‘Stuntman’ Wheeler. Nove uloge popunili su Florian 'The Big Nasty' Munteanu kao Viktor Drago te spomenuti Dolph Lundgren koji se vraća ulozi Ivana Draga. Russell Hornsby reprizira ulogu Buddyja Marcellea.

'Creed II', u distribuciji Blitz filma, u naša kina dolazi 06. prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • princessRuby 27.09.2018.

    Što nije lik Rockya umro na kraju 1. dijela ? 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare