To je to što me zanima!

Crkva se ograđuje od Danijele: 'Širi istočnjačku duhovnost...'

Ispostavilo se kako je to što je Danijela Martinović tamo svjedočila u suprotnosti s katoličkim naukom, sa Svetim Pismom i Tradicijom Crkve, kažu iz zadarskog samostana
Vidi originalni članak

Pjevačica Danijela Martinović (47) držala je prošlog petka prvo predavanje u crkvenom prostoru samostana sv. Frane u Zadru. No ubrzo su se iz samostana ogradili od 'propovijedi' pjevačice jer, kako kažu, nisu znali o čemu će biti riječ na njezinom predavanju. Kako tumače iz samostana, okupljene vjernike je zbunila širenjem istočnjačke duhovnosti

GLAZBA NIJE PRIORITET Danijela Martinović je prvi put predavala u crkvi: Neopisivo je

- Uprava samostana nije uputila poziv Danijeli Martinović, već je to učinila obitelj Blaslov iz Zadra. Nitko od franjevaca niti časnih sestara iz samostana sv. Frane nije sudjelovao na predavanju - piše u uvodu priopćenja. Martinović se hvali kako je usavršila tehniku Theta iscjeljivanja za koju objašnjava da čisti mentalnu blokadu. Prošle godine bila je u Nepalu gdje se posvetila autogenim treninzima i postala theta-praktičar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Javila nam se i Danijela koja kaže da ne želi govoriti o toj temi dok se ne posavjetuje sa svojim PR stručnjakom, te da će se uskoro obratiti javnosti. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Organizatori koji su tražili dvoranu za predavanje najavili su kako će gospođa Martinović govoriti o svom iskustvu molitve, što na prvi pogled nije po sebi problematično za samostanski prostor. No, ispostavilo se kako je to što je ona tamo svjedočila u suprotnosti s katoličkim naukom, sa Svetim Pismom i tradicijom crkve - kažu iz samostana. 

Dodaju kako su organizatori dali imena redovnika i redovnica iz samostana sv. Frane kojima se Martinović zahvalila i tako svome izlaganju dala veći legitimitet.

- Doda li se k tomu i kriva informacija da je predavanje bilo u crkvi, samostan sv. Frane i franjevci izvrgnuti su bezobzirnoj medijskoj manipulaciji. Iako to ne treba ni spominjati, ipak za one koji su se pokolebali, ponavljamo da su braća franjevci u samostanu sv. Frane bili i ostat će u svemu vjerni nauku Katoličke Crkve. Stoga, sve vjernike koji su ovim događajem ostali zbunjeni, molimo za ispriku uz preporuku u svojim molitvama Gospodinu - zaključuju iz samostana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 244

  • 32mirko 11.12.2018.

    eEEEE SUPER!!! Danijela je meni uvijek bila jako posebna osoba... Šteta što kod nas još nije scijentologija uzela maha - pa ja vjerujem da bi se ona i tamo uklopila samo tako!!!! Bravo Danijela! Kad će neka nova duhovna pjesma?

  • Marija Magdalena 💓💓 11.12.2018.

    Tražila crkveno poništenje braka, živi u grijehu(vanbračno),ne želi djecu...i to je katolkinja? Presmiješno.

  • nickkobalt 11.12.2018.

    Theti (teti) Danijeli je dosadno pa postaje wannabe-svetica da dobije svoj smisao u zivotu. Kao moja punica drito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare