Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
52 komentara

Danijela Martinović je prvi put predavala u crkvi: Neopisivo je

Pjevačica je jedno vrijeme provela u Nepalu gdje je naučila tehniku koja joj je pomogla da riješio dio svojih problema, a najavila je i pokretanje YouTube kanala na kojemu namjerava pričati s ljudima koji ju inspiriraju

Foto: Pixsell/Privatni album
52 komentara

Pjevačica Danijela Martinović (47) najprije je stala na pozornicu konferencije TEDx Zagreb i progovorila o životnim dramama koje su ju potaknule da se posljednjih godina posveti vlastitoj duhovnosti, a ovoga petka imala je prvo predavanje u crkvi sv. Frane u Zadru. 

- Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s 'neopisiva čarolija' - napisala je Danijela na društvenim mrežama te se zahvalila svima koji su je slušali te onima koji su joj to omogućili. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U petak sam u crkvi sv.Frane u Zadru održala legitimno svoje prvo predavanje Putevima jedne molitve. Ne mogu pretočiti u riječi jer ne postoje prave da dočaraju atmosferu. Pokušat ću s - neopisiva čarolija! 💫 Hvala Tanji i Igoru Blaslovu na pozivu i povjerenju. Hvala što ste me pustili da govorim. Hvala svim divnim ljudima koji su bili i svojom toplinom učinili tu večer neprolaznom. Uvijek ćete ostati prvi! To se nikada ne zaboravlja! 💓 Hvala mojoj @ana1babic koja me tako prirodno i spretno vodila kroz govor. Također, veliko hvala časnim sestrama Emili, Boženi i Kseniji, provincijalu fra. Andriji, gvardijanu fra. Anselmu, fra. Vladi, fra. Šandru te fra. Stanku.🙏 Hvala mom 💜 koje mi jasno i razgovijetno šalje koordinate i smjernice. Nemam više izbora...mogu ga samo slijediti!

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial) on

Prošle godine, pjevačica je jedno vrijeme provela u Nepalu gdje se posvetila autogenim treninzima i postala theta-praktičar. Riječ je o sposobnosti da se uz pomoć usporenih theta moždanih valova pronikne dublje u probleme osobe s kojom se radi. 

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

- Prva dva tri dana bila sam u nevjerojatnom strahu od svega jer vi ne poznajete kulturu, ne poznajete jezik, ni jedno slovo. Nemate pojma kuda ćete. Katmandu je bio pod velikim potresom, ulice su razrušene sve to skupa izgleda kao nešto strašno što mi nikad nismo imali prilike tako nešto vidjeti. A onda sam shvatila da je to u biti to. Da treba dati povjerenje nečem višem, otvoriti se za sve jer da u životu svugdje možemo doživjeti nešto predivno - ispričala je Danijela nakon što se vratila iz Nepala.

Foto: Srecko Rundic

Tehnika koju je tamo naučila pomogla joj je da riješi dio svojih problema, a najavila je i pokretanje YouTube kanala na kojemu namjerava pričati s ljudima koji ju inspiriraju. 

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message